TRAVEL: mijn trips 2018

//TRAVEL: mijn trips 2018

TRAVEL: mijn trips 2018

Ook dit jaar had ik weer niets te klagen voor wat betreft trips naar het buitenland, al was het iets minder gek dan vorig jaar. Grappig om te zien, als ik zo terug kijk, dat het veel Duitsland en Belgie is geweest.

Kijk je mee terug naar mijn reizen van 2018?

FEBRUARI – Winterberg, DUITSLAND

Samen met mijn zoon (10 jaar) gingen wij voor het eerst op wintersport. We wisten niet wat we konden verwachten. Dit was zo gaaf. We stonden 2 dagen op de piste in Winterberg en genoten van de sneeuw en elkaar. Bij thuiskomst boekte ik gelijk voor 2019 & dan gaan wij een dagje langer.

APRIL – Antwerpen, BELGIE

Voor mijn tweede Marathon reisde ik af naar Antwerpen met hardloopvriendinnetje Nicole. Los van de 42,195 kilometer die ik er doorheen rende, maakten we er een leuke korte citytrip van.

JUNI – Mechelen, BELGIE

Met dezelfde vriendin Nicole liep ik de Great Breweries 25 kilometer in Puurs, Belgie.
We besloten er een dagje aan vast te plakken en Mechelen te bezoeken. Nu vond ik dat Mechelen niet zo heel veel te bieden heeft, al is de Sint Romboutstoren beklimmen wel leuk om een keer gedaan te hebben. Kunnen we ook weer afvinken 😉

JULI/AUGUSTUS – Roadtrip DUITSLAND & ZWITSERLAND

Mijn zomervakantie bestond dit jaar uit een roadtrip naar het Zwarte Woud en een uithaaltje van een paar dagen naar Zwitserland. Op de heenweg kon een bezoek aan Keulen niet ontbreken.
Het Zwarte Woud, met name Titisee was boven verwachting zo mooi. Omdat we een erg warme zomer hadden, heb ik veel in het water doorgebracht.
De terugweg belanden we in het mooie Bacherach langs de Rijn, idyllische dorpjes en kastelen wat deze buurt rijk is.
Een reisverslag van deze reis hebben jullie nog van mij te goed. Als ik deze klaar heb, zal ik de link hier delen.

AUGUSTUS – Madrid, SPANJE

Omdat het toch nog een beetje bij mij kriebelde om Spanje te bezoeken dit jaar, besloot ik een trip naar Madrid te boeken met Micha. Drie dagen lang struinde we door de straten van deze prachtige stad. Ik wist niet wat ik er van kon verwachten, maar Madrid heeft zeker mijn hart gestolen.

OKTOBER – Frankfurt, DUITSLAND

Voor mijn derde Marathon reisde ik samen met hardloopvriendin Shiva af naar Frankfurt.
Frankfurt staat bekend om zijn skyline en rivier de Main. Moet zeggen dat daar ook wel alles mee gezegd is, haha.
Verder hebben wij nog het oude stadje bekeken en bezochten we een feestje welke door Asics gegeven werd.

DECEMBER – Antwerpen, BELGIE

Oud en nieuw vier ik dit jaar in Antwerpen.
Vanaf boten in de rivier De Schelde word groots vuurwerk afgeschoten. Vanaf de kade heb je daar prachtig zicht op en extra bijzonder vind ik wel dat je vanaf daar ook de start van mijn Marathon afgelopen april kunt zien. Lijkt mij mooi er weer te zijn en er op terug te kijken.

Wat 2019 mij gaat brengen voor trips? Ik heb al wat leuke ideetjes & voorzie in ieder geval veel bergen. Stay tuned.

Wander on.

♥ Debbie

By | 2018-12-27T09:54:04+01:00 december 27th, 2018|Geen categorie|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer