#roadtobrussel in Luxemburg

/, Trainingsverslag/#roadtobrussel in Luxemburg

#roadtobrussel in Luxemburg

Week 5 van mijn schema. Nog 5 weken tot de Halve Marathon van Brussel.

Het was weer knap lastig om mijn trainingen in te bouwen in deze week. Donderdag vertrok ik naar Luxemburg voor een paar dagen en had mijn dagen gewisseld op het werk, ik werkte maandag en dinsdag de hele dag.

luxemburg2
Dinsdag liep ik in de avond 50 minuten in zone 1. Geen enkele moeite om dit tempo vast te houden.
Hartslag voelde prima.¬†Ik genoot van het weer. Voor mij was het al weekend, wat zeg ik, ik had een weekje vakantie en ging er op uit. Ik was er ondersteboven van ūüėČ

luxemburg4
luxemburg3

Donderdag vertrokken Paul en ik naar Luxemburg. Normaal loop ik op donderdag mijn 2e training van de week, maar dat liep door deze trip anders.
Ik besloot vrijdagmorgen te lopen. In onze eerste stop: in Luxemburg-stad.
Ik zette mijn wekker om 7u, maar was al om 6.30u wakker, wat er voor zorgde dat ik om 7u buiten stond. Klaar om te lopen.

Langzaamaan worden de trainingen wat pittiger en mocht ik 25 minuten zone 2, 25 minuten zone 1 en daarachteraan 6x 100 meter versnellen.
Dat laatste was nog leuk, want de weg naar ons hotel liep vals plat omhoog en maakte de intervals nog wat pittiger.
Ik stelde mijn TomTom-horloge zo in, dat hij na elke 100 meter dmv trillen en een geluidjes aangeeft of ik moet versnellen of dribbelen. Super handig!
luxemburg6

Zaterdagavond, in Vianden liep ik nog een rondje. Het begon al te schemeren om 20u, dus ik wilde opschieten. Prachtig dorp met al die lichtjes en uitzicht op het kasteel. Het is hier net een sprookje.

Er stond een 50 minuten training op het programma (10 minuten zone 1 en 40 minuten zone 2). Ik had al sinds einde van de middag buikpijn, besloot het even aan te kijken, maar heb helaas mijn training moeten stoppen na 25 minuten. Het ging echt niet meer.
Ben lekker vroeg naar bed gegaan met de optie om het zondagmorgen nog is te proberen hier en anders thuis in Nederland weer.
p.s. wat vind je van mijn nieuwe Odlo-outfit (review soon online).

Wat was het top om in Luxemburg te mogen lopen. Prachtige omgeving hier. Een kadootje! Een travel-special soon online en houd mijn YouTube-kanaal in de gaten voor de video.


Debbie

By | 2018-04-03T15:09:21+02:00 september 4th, 2016|Hardlopen, Trainingsverslag|2 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

 1. Arnold bakker 4 september 2016 at 17:28 - Reply

  Hoi debbie leuk om te lezen hoe je met je training bezig bent voor de marathon goed bezig !
  Ik moet helaas de eerste weken rustig aan doen heb blessure op gelopen aan Achilles pees !

  Ga zo door leuk om te lezen!

  Groeten arnold

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 5 september 2016 at 12:45 - Reply

   dank je wel voor je berichtje! sterkte met je blessure, vervelend! hopelijk kun je snel weer lopen.

Reageer