Rest and be thankfull – 2017#35

//Rest and be thankfull – 2017#35

Rest and be thankfull – 2017#35

De weken vliegen voorbij. Week 4 van mijn nieuwe schema kunnen we ook alweer afvinken.
Eind vorige week had ik wat moeite met mijn kilometers maken, het was warm en ik had pap in de benen. Was natuurlijk was ik ook erg druk in het koppetje met mijn event die zondag.
Maar die is geweest, het was een groot succes en we gaan weer verder.
Vol goede moed start ik de nieuwe week! Een week waarin ik wel meer rust pak. Zondag doe ik mee aan Strongmanrun en volgende week reis ik af naar Zwitserland! Dat zijn mijn goals deze weken.

Deze week liep ik 26 kilometer.


Maandag moet ik eigenlijk rennen, maar ik neem een rustdag. Ik ben hartstikke moe van de indrukken van mijn event zondag en duik lekker mijn bedje weer in als Micha naar school is. De rest van de dag ben ik druk met houshoudelijke taken en nodigt het warme weer niet echt uit voor een run.

ochtendrun

#nofilter #nomakeup #wokeuplikethis

Lekker tot rust gekomen en op tijd mijn bedje in gedoken, zet ik dinsdag de wekker om 6.00 uur zodat ik vast een ronde kan rennen voor de warmte toeslaat. Een mooie route langs de Rijn, stille wateren, ochtenddauw erover heen, fluitende vogeltjes en de zon die doorbreekt. Puur geluk! Omdat Micha thuis op mijn wacht, blijf ik niet te lang weg en loop (dacht ik:) ik in plaats van 10 km ‘maar’ 8 km. Maar als ik thuis mijn gegevens dubbelcheck, moest ik er ook echt 8! Dat komt dus goed uit!
’s Middags rijd ik naar de wakeboardbaan en sta een vol uur op het water. ’s Avonds slaap ik als een roosje!

Woensdag en donderdag houd ik rustdagen. Ik besluit het ‘vogeltjes kijken’ van deze week even te laten voor wat het is, daar streep ik het wakeboarden tegenaf. Er volgen namelijk nog 2 intensieve activiteiten deze week waar ik vol voor wil gaan. Verder voel ik mij namelijk nog wat moe.

baan

Foto is van vorige week.

Zoals vrijdag staat er een intensieve training van 6 kilometer op het schema. Ik besluit naar de atletiekbaan te rennen, maar helaas is deze dicht. Ik doe mijn interval daarom in het park er om heen. Ik ren 2 kilometer daarna doe ik 10x 100 meters sprint, 100 meters dribbel en loop weer 2 kilometer. Hij gaat lekker, maar het is aardig warm. Er zitten ook veel bochten in mijn parcours, dus kan niet voor het maximale gaan. Wel tik ik 2x de 18 km/pu aan!

Zaterdag neem ik weer een verplichte rustdag. Ik wil mijn beentjes en energie sparen voor zondag. Ik slaap bij en kijk een filmpje op de bank. Heerlijk!

Zondag doe ik mee aan Strongmanrun 12 kilometer. Samen met mijn Asics Frontrunner teammates zijn we uitgenodigd deel te nemen. Het beloofd een mooie dag te worden, ook qua weer! Let’s do this. Het is mijn tweede mudrun ooit, van de week uiteraard uitgebreid verslag!

By | 2017-12-20T23:31:24+02:00 september 3rd, 2017|Geen categorie|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

Reageer