recover and come back stronger – 2017#38

/, Trainingsverslag/recover and come back stronger – 2017#38

recover and come back stronger – 2017#38

Wat ik in Zürich al aan voelde komen (& probeerde te negeren), komt er deze week uit. Ik ben alles behalve fit en kan alleen maar slapen. ’s Nachts slaap ik minimaal 9 uur en overdag slaap ik gerust ook nog 2 á 3 uur. Ik had het duidelijk nodig. Ik ben niet vooruit te branden.

Ik liep deze week 15 kilometer.

Woensdag grijp ik mijzelf bij elkaar en vieren we Micha’s kinderfeestje. Deze stond al een poos gepland. Ik geef een uur bootcamp aan 20 kids buiten.
Krijg van het zonnetje en de blije kindjes energie en besluit een klein rondje te gaan rennen. Ik heb nu toch al mijn sportkleding aan. Na nog geen 500 meter vraag ik mijzelf af waarom mij dit zo’n goed idee leek 😉 Ik maak de 3 kilometer af en lig de rest van de middag weer plat op de bank.

reeuwijk

Vrijdag heb ik een zweetdate met Ron, maar die gaat helaas op het laatste moment niet meer door. Zit je dan, in je hardloopkleren. We bellen nog even met elkaar en ik krijg mezelf zover om dan toch zelf te gaan. Aan de ene kant voelt het fijn, kan ik gewoon lopen hoe en waar ik zin in heb, zonder mij groot te moeten houden, geen idéé hoe het lopen gaat vandaag.
Ik rijd naar Reeuwijkse Plassen. Waar we eigenlijk hadden afgesproken, onder het mom van: de omgeving zal mij wel goed doen.
Ik wil wel mijn intervaltraining doen (met het oog op de Singelloop 1 oktober, zal dit mijn laatste interval zijn)
en loop 2 kilometer in, om vervolgens 3 kilometer te knallen, en 1 kilometer uit te lopen.
Ik houd de 3 kilometer een pace van 5.03 vast! Ik wil heel graag geloven, als ik dit tempo onder deze omstandigheden 3 kilometer lang kan volhouden, dat tijdens een race ook wel 5 kilometer moet lukken!
Een PR gaat mij sowieso wel lukken verwacht ik, deze staat nu op 25.43.

Wakeskaten

Dit weekend slapen we voor de laatste keer dit seizoen in het vakantie huisje. Daar moeten wij natuurlijk maximaal gebruik van maken. Het is goed weer en zaterdag ga ik met Micha het water op. Ik heb een nieuwe wakeskate gekocht en deze wil ik uitproberen. We krijgen gezellig bezoek van Shiva en haar zoon Ajay.

meike

Ik merk dat het dagje water en in de zon mij goed heeft gedaan en ik heb energie om nog een rondje te gaan rennen zondag. Had ik niet verwacht. Paul fietst met mij mee, en eigenlijk zouden we een rondje door het park gaan, maar al gauw merk ik dat het best oké gaat, Paul vind het lekker om te fietsen en voor we het weten gaan we het park af. Al met al goed voor een ronde van 6 kilometer.
Ik krijg een appje van Meike dat ze in de buurt aan het rennen is en ik besluit een stukje met haar mee te fietsen, nog zo’n 6 kilometer gefietst uiteindelijk.

By | 2018-04-03T14:49:04+02:00 september 25th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer