#strongerthanyesterday – half way 2017

/, Trainingsverslag/#strongerthanyesterday – half way 2017

#strongerthanyesterday – half way 2017

2017 is going well. And we’re only half way.

Welke prestaties ik het tweede halve jaar nog ga neerzetten, mijn grootste hoogtepunt van het jaar blijft natuurlijk wel de Marathon van Rotterdam.
Gezien de omstandigheden die op dat moment speelden, was mijn doel uitlopen en dat heb ik gedaan. Lachend de finish over en die droommedaille is binnen!

IMG_0773

Maar het lijkt niet op te houden na deze prestatie. Na een pittige herstel, van de verhuizing en de Marathon, lijkt mijn conditie beter dan ooit lijkt het wel. Ben ik gewicht kwijt & dat is te merken aan mijn tijden.
Trainingen gaan als een malle.En mijn herstellen lijken ook sneller te gaan.

IMG_4116

Zo liep ik vorige week een PR van 2,5 minuut op de halve marathon op een insane pittig parcours in IJsland. Goed getraind had ik niet eens echt.
Wanneer de officiële foto’s van de race beschikbaar zijn, zal ik mijn verslag online knallen.
Daar zit duidelijk meer in.

IMG_9394

De week voor Rotterdam liep ik ‘per ongeluk’ een PR op de 5km. Ik liep tijden de Zandvoort Circuit Run op de finish af en las pas op het bord dat ik een PR ging lopen als ik nog even gauw een sprint zou trekken. Geen moment tijdens de race met mijn pace bezig geweest what so ever.
Ook hier zit duidelijk meer in.

Mijn doel voor de rest van het jaar is dan ook proberen deze 2 PR’s aan te scherpen met een sub2 en een sub25.

Mocht het niet lukken, dan was 2017 sowieso een goed jaar, met PR’s op 3 afstanden! Zo zie ik het dan ook weer!

So…eerst nog een paar weekjes chillen en genieten van de zomer. Zorgen dat ik mijn conditie goed houd, op gewicht blijf (of zelfs er nog wat af).
Ik heb wel een beetje een idee al, maar één dezer dagen ga ik een race-schema voor mijzelf maken met trainingen en races welke ik wil gaan lopen.

Ik heb er zin in!

2017 is definitely my year!

believe you can

By | 2018-04-03T14:52:59+02:00 juli 1st, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer