Food Friday: havermout met aardbeien en oreo koekjes

/, Recepten/Food Friday: havermout met aardbeien en oreo koekjes

Food Friday: havermout met aardbeien en oreo koekjes

Oreo liefhebbers opgelet. Al enige tijd zie ik bij een vriendin op Instagram oreo koekjes door haar kwark voorbij komen. Ik zal jullie eerlijk zeggen. Tot een jaar geleden vond ik oreo koekjes helemaal niet lekker maar sinds een jaar gaan ze (te) makkelijk naar binnen! Je moet dit natuurlijk niet elke dag eten maar zo nu en dan moet het zeker kunnen!

Ingrediënten
– 50gr havermout
– 200ml amandelmelk
– handje aardbeien
– 2/3 oreo koekjes

Bereidingswijze
1. Voeg de havermout en de melk bij elkaar en breng op middelhoog vuur aan de kook. Tussendoor wel goed blijven even roeren.
2. Snij ondertussen de aarbeien in kleine stukjes en hak de oreo koekjes in kleine stukjes.
3. Wanneer de havermout kookt zet je het nog even 3min op zacht vuur, ook nu weer goed blijven roeren.
5. Doe vervolgens de havermout in een schaaltje en garneer met aardbeien en oreo koekjes.

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-06-30T14:58:13+02:00 juni 28th, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer