excitement all over! – 2017#19

/, Trainingsverslag/excitement all over! – 2017#19

excitement all over! – 2017#19

*opent Instagram om te kijken wanneer er getraind is deze week* Zo handig.

Een week waarin ik wat minder liep, maar wel erbij fietste en mijn yoga verder doorzette.

Deze week liep ik 15 kilometers en fietste ik 18 kilometer.
En is het nog 6 weken tot de Midnight Sun Run, Reykjavik


IMG_1624

Nadat ik zondag een langere duurloop gelopen had, wilde ik maandag een rustdag houden. Het was alleen zulk mooi weer ’s middags, dat ik toch even graag naar buiten wilde voor wat activiteit.
Er waren deze week nogal wat (leuke!) spanningen waardoor ik erg onrustig was. Ik besloot rond 14.10 uur toch mijn fiets te pakken voor een stukje langs de Rijn. Over 3 weken ongeveer heb ik de 50km fietstocht (11dorpentocht) gepland, dus er mag wel wat geoefend worden.
Ik reed 12km, kon helaas niet meer omdat Micha daarna alweer uit school kwam. Maar ik ben er wel even lekker uit geweest. Door de tips onder mijn post op Instagram (over een houten kont krijgen etc haha) bestelde ik op Decathlon een echte fietsbroek met zeem erin, zodat ik wat zachter zit de volgende keer.

18342070_1288883384562212_8590794105587728556_n

Dinsdag startte mijn clinic ‘Start Running’ welke ik de aankomende 7 weken ga verzorgen. Sinds 2014 geef ik een aantal keer per jaar clinics voor de startende hardloper, waarin ik ze klaarmaak voor hun eerste 5km.
Super leuk en ben ontzettend enthousiast weer les te geven. Door mijn verhuizing en eigen Marathon-trainingen had dit even stil gelegen. Dankbaar dat het in mijn nieuwe woonplaats gewoon voortgezet kan worden.
Ik ren zelf naar en van de afgesproken plek en maak zelf de 4km rond.

IMG_9176

Woensdag had ik een heel spannende afspraak: de bezichtiging bij een stacaravan. Mijn eigen stacaravan! Ik was direct verliefd toen ik hem zag. Mooie caravan, mooie plek, leukste camping van Nederland. Ik zal er een apart artikel over schrijven binnenkort.
Ik wist gelijk al dat ik hem wilde hebben, maar je moet het toch even laten bezinken allemaal, dus….ging ik bij thuiskomst natuurlijk een rondje rennen. Even 6km met een aantal versnellingen erin. Heerlijk! (foto is van een andere keer, ik gunde mij dit keer geen rust om een foto te maken 😉 )

Vrijdag houd ik verder een rustdag.  Donderdag besloot ik namelijk om zaterdag mee te doen met een race. In de avond doe ik wel wat yoga-oefeningen.

18470823_1910548285888152_585065105_n

Zaterdag liep ik met mijn lieve hardloopvriendin Chantal de Weteringloop in Kamerik. Een race van 5km. Een compleet raceverslag vind je hier. Is het mij gelukt om mijn doel te halen?

IMG_1735

Nog meer excitement! Zondag was het moederdag! Ik kreeg een heerlijk ontbijtje op bed, mooi gedicht van Micha én de nieuwe TomTom Touch acitivity tracker. Zooo blij mee! Ik zal hier zeer binnenkort een review van plaatsen.
We gingen lekker een stukje fietsen met zijn 3tjes langs de Rijn. Ik had wat meer willen fietsen in mijn eentje later op de dag, maar ik ben erg moe. We gaan lekker uit eten en ’s avonds doe ik samen met Micha wat yoga voordat we gaan slapen. Lol dat hij er in heeft! (de foto is van vrijdag)

 

By | 2018-04-03T14:54:48+02:00 mei 15th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer