De Gezondheidsbeurs

//De Gezondheidsbeurs

De Gezondheidsbeurs

Mijn nieuwsgierigheid werd getrokken toen ik een advertentie van de Gezondheidsbeurs voorbij zag komen. Helemaal in lijn met mijn gezonde en sportieve levensstijl.
Gezondheidsnet.nl heeft mij aan gratis kaarten geholpen (dank daarvoor!) en ik besloot een kijkje te gaan nemen.


Toen ik het programma bekeek van de beurs zag ik dat Ralph Moorman (gezondheidscoach & ingenieur levensmiddelentechnologie, bekend van ‘De Hormoonfactor’) ook aanwezig zou zijn voor een lezing.
Ik heb 3 van zijn boeken gelezen (tw. De Hormoonfactor, Hormoonbalansdieet en Boodschappencoach) en kan mij helemaal vinden in zijn bevindingen.
Zijn lezing was interessant, veel ervan had ik natuurlijk al in zijn boeken gelezen en heb ik in mijn opleiding voedingscoach geleerd, maar nooit verkeerd om nog is bewust over voedsel en zijn werkingen na te denken, dus ik blijf het volle uur geïnteresseerd luisteren.

Na de lezing heb ik Ralph mogen ontmoeten en hebben wij wat gesproken over voeding en duursporten. Leuk gesprek en blij verrast was ik ’s avonds toen ik een volgje kreeg van Ralph op Instagram. Had hij de moeite genomen mij op te zoeken.

Mocht je zijn boeken nog niet gelezen hebben, dit zijn regelrechte aanraders. Kijk eens op: www.dehormoonfactor.nl


Wat ik ook echt een pluspunt aan de beurs vond was de stand van ‘Lifefood’ (Biologische Veganistische Rawfood snack’s).
De presentatie van de stand was top en de medewerkers waren super enthousiast. Ze hebben mij goed geïnformeerd en namen de tijd om alles uit te leggen, wat bijv. een goede combinatie was met de duurlooptrainingen die ik heb. Ik wist niet waar ik moest kijken, zoveel -gezond- lekkers! Van alles wat zij verkochten kon je proeven en omdat bijna alles net zo lekker was, kon ik maar moeilijk kiezen.  Uiteindelijk heb ik gekozen voor een aantal van de volgende ‘lifebars’:

Lifebar Plus Chia Young Barley
Rauwe energie reep met pistache en pecannoten. Verbeterd met super gezonde chia zaden en young barley poeder. Deze heerlijke reep zorgt voor een zeer voedzame mix van kostbare essentiële omega-3 vetzuren, chlorofyl en waardevolle vitaminen en mineralen.
Lifebar Chocolade
Je wil energie in zijn meest oorspronkelijke vorm? Dan is hier de lifebar chocolade, die geeft je meer energie dan je ooit hebt durven dromen. Zijn geheim? Dadels, rauwe cashewnoten, amandelen, kokosnoot en cacao.
Lifebar Paranoot
Met haar exotische en vurige energie, sleept ze je door alle getijden. De grote noten inhoud maakt het een echte oppepper voor de hersenen!

Lifefood

Ze zijn niet alleen lekker, maar ook super gezond. Of maakt dat ze nu juist zo extreem lekker? Lifebar organische energierepen zijn een draagbare, snelle en gezonde snack voor tussendoor. Lifebars leveren als gevolg van een breed scala aan ingrediënten belangrijke vitaminen en mineralen die je nodig hebt voor de avonturen van het dagelijks leven. Van de lifebar plus! series voorziet de noten & fruit combinatie in een groot deel van de voedingsstoffen en de energie wordt verbeterd met verfijnde combinaties van puur natuurlijke functionele superfood’s. Om extra super power te leveren aan de hersenen en het lichaam. Hetzij voor een hoge intensiteit training,kracht-of conditietraining, cardio of flexibiliteit oefening. Of gewoon voor de algemene dagelijkse dag. 

Kijk eens op hun website http://www.lifefood.nl/ een aanrader!


Ook liep ik langs een heel gezellige stand. Er werd muziek gedraaid en er stonden allemaal dames…te hoepelen! Een nieuwe rage in de fitness/sport wereld. Ik heb het ook even geprobeerd en het ging mij best aardig af. De hoepel woog 2,9 kilo! Deed best zeer aan het begin. We hebben gelachen. Misschien een idee voor in mijn bootcamplessen 😉

Hoepelen


Bij deze stand stonden de inspiratie-lootjes naar mij te lonken en heb er 1 getrokken. Vond hem wel toepasselijk!


Er waren nog veel meer leuke dingen, o.a. de Dopper bidon, slowjuicers, stands over Detox-reizen (wat ik ooit samen met een vriendin wil gaan doen), Bio-winkels, sportsupplementen, gezonde thee-en (heb thee gekocht van Yogi Tea) etc. etc.

Ik heb een hele leuke middag op de Gezondheidsbeurs gehad! Wellicht tot volgend jaar!!

Gezondheidsbeurs

By | 2019-01-20T10:12:47+02:00 februari 8th, 2015|Events|10 Comments

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

10 Reacties

 1. Myranda Visser 8 februari 2015 at 15:42 - Reply

  Super leuk stukje zeg!!.

 2. Annemarieke Van Oostwaard-de Jongh 8 februari 2015 at 17:23 - Reply

  Ben je ook bij die stand geweest met bloedzuigers?! Iel jakkes, vertel t mens ook nog dat ze beest laatst in d’r mond had gezet omdat ze last had van d’r kies…

 3. E. Prijs 8 februari 2015 at 20:38 - Reply

  Thanks babe!! Was erg leuk, leerzaam, lekker en gezellig! Leuk om Ralf Moorman zijn lezing te mogen bijwonen en hem een vraag te mogen stellen en uiteraard met hem. Op de foto te mogen. Aardige kerel! top!

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 9 februari 2015 at 11:10 - Reply

   Leuk dat je mee was Es! Was zeker leuk leerzaam en gezellig. Nog even verdiepen in detox tripje.

 4. Bianca van Dijk 8 februari 2015 at 21:05 - Reply

  Ralph ook een paar keer mogen ontmoeten, is een aardige vent met een goed verhaal/boodschap

 5. M. van Steenis 8 februari 2015 at 22:05 - Reply

  Wat een leuk stukje om te lezen!

Reageer