REVIEW & WIN! Bluetooth-oordopjes Viking

/, Win actie/REVIEW & WIN! Bluetooth-oordopjes Viking

REVIEW & WIN! Bluetooth-oordopjes Viking

Via Bluetoothoordopjes de vraag of ik interesse had in het testen van draadloze oordopjes.
Omdat ik altijd met muziek loop had ik hier wel oren naar (haha, ik had er oren naar..oke dus..).

Binnen een paar dagen had ik het beloofde setje in de bus.

viking-opbergbox

Een mooi doosje van Viking ‘the sound of tomorrow’, met daarin de Viking V1 DH draadloze oordopjes.
Verder zitten in het doosje een mooi bewaaretuitje, wat extra oordopjes en een USB-oplader. Mijn eerste indruk is goed. Ik wist namelijk echt niet wat ik kon verwachten, ik heb nog nooit eerder draadloze oordopjes gebruikt. Ik loop nu al 4 jaar met de oordopjes van mijn IPhone. Werkt voor mij ook prima zover.

Gelijk het setje in de oplader gehangen, zodat ik de dopjes met mijn volgend run kon testen.

Het spreekt allemaal eigenlijk wel voor zich. Ik heb geen gebruiksaanwijzing nodig gehad, mocht dat wel nodig zijn of wil je weten wat het setje nog meer kan, dan zit er een handige gebruiksaanwijzing bij.
In mijn vlog geef ik een kleine demonstratie.

1) Je zorgt dus dat het setje is opgeladen d.m.v. de USB oplader
2) Je zet het setje aan door het aan/uit knopje 3 seconden ingedrukt te houden (er gaan dan wat lampjes branden en je hoort een stem zeggen : power on)
3) Verbind het setje via bluetooth met je telefoon (de eerste keer moet je verbinding maken met een ‘nieuw apparaat, alle volgende keren vind ie hem vanzelf).
4) Ga naar je muziekapp in je telefoon en speel muziek af.
5) en RUN!

Wat mij als eerste opvalt is dat de oordopjes echt goed in je oor zitten, wanneer je eenmaal doorhebt hoe je ze precies moet inpbrengen haha. Ik heb ook een piercing in mijn linkeroor, dus na 3x proberen zit het goed. Maar ook echt goed.
Wel vind ik, met de simpele IPhone  oordopjes ben je enigszins nog bewust van je omgeving, met deze oordopjes word echt je hele oor gevuld, zeg maar, waardoor je (zelfs als je geen muziek draait) alles dof hoort.

Het geluid wat er uit komt is meer dan prima!

vikingv1-500x500

Wat ik echt een dikke vette PLUS punt vind: zoals ik net zei, loop ik normaliter met mijn IPhone oordopjes. Met draadjes. Zoals de meeste runfluencers zet ik graag workoutfotos op social media en plaats ik fotos bij mijn blogs. Dat betekend dat ik geregeld mijn IPhone uit mijn zak moet halen tijdens een run. Nu is het soms al een gepriegel met de draadjes niet op de foto te krijgen (dus ont-stekker ik het eerst) of uitkijken dat je je IPhone niet de grond optrekt/slaat door die onhandige draadjes.
Maar waar ik nu geen last meer van heb (halleluja!): is dat het deeltje waar je je oordopjes mee in je telefoon steekt niet meer achter mijn ritsen blijft hangen. (foto is random van internet geplukt. bron: iphonehoesje.nl)

Tijdens het lopen van een HM maak ik nog wel is foto’s en filmpjes en het laatste waar ik dan door afgeleid wil worden is dat ik mijn telefoon niet fatsoenlijk uit mijn zak krijg!
Wat heb ik daar al wat ergernissen van gehad. Dat is nu dus verleden tijd!

Voor zover mijn vergelijking met oordopjes mét bedrading (al heb ik begrepen dat IPhone nu ook standaard bluetooth oordopjes komt).

Verder gebruik: Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je de volume harder en zachter kan zetten met de + en – knop op het rechteroordopje. Tijdens het rennen bedenk ik mij dat je dan vast nummers kunt wisselen met dezelfde knopjes en druk er dan wat langer op. En jawel dat werkt! Bediening is erg gebruiksvriendelijk.

Het enige waar ik een beetje sceptisch over ben is de batterij van mijn telefoon. Over het algemeen loopt deze natuurlijk snel leeg bij het gebruik van bluetooth. Maar als ik mijn contact spreek van Bluetoothoordopjes zegt hij dat dat moet meevallen. Dit is wel even een kritisch puntje waar ik op ga letten. Ik moet niet hebben dat mijn batterij tijdens een HM ineens (bijna) leeg is.
Met de batterij van het setje doe je 6 uur mee. Dat is een flinke tijd.

Link naar de oordopjes: http://www.bluetoothoordopjes.store/product/viking-v1-draadloze-bluetooth-oordopjes/

Ik heb er nu 2x mee gelopen met een korte(re) run van ongeveer 40 minuten en afgelopen zondag liep ik er een HM mee. Het is mij prima bevallen!

Nu vind ik het een heel fijn setje en heb ik natuurlijk mijn best gedaan om voor jullie ook een setje te regelen!

Samen met Bluetoothoordopjes heb ik daarom deze WINACTIE voor jullie opgezet:

Je kunt een setje winnen (of je aankoopbedrag als je al een setje bezit), als je de volgende stappen onderneemt (en deze worden uiteraard gecheckt):
1) volg bluetoothoordopjes op Instagram
2) volg FitFunRun op Instagram én YouTube
3) post een leuke foto van jezelf op Instagram met mij erin getagged @fitfunrun_com en #draadloosvrijmetfitfunrun met de reden waarom jíj het setje wilt winnen

en WIN! succes!


Debbie

By | 2017-12-20T23:31:48+01:00 november 2nd, 2016|Tips, Win actie|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer