♦ ASICS Finish Advantage Tight

//♦ ASICS Finish Advantage Tight

♦ ASICS Finish Advantage Tight

Asics blijft met mooi spul komen. Ze (wetenschappers van het ASICS Institute of Sport Science) hebben nu een tight ontwikkelt welke extra stabilisatie en ondersteuning geeft, de ‘Muscle Support’.  

ASICS’ Muscle Support-technologie (sinds in 2014) geeft stabilisatie en ondersteuning waar lopers het nodig hebben. De Muscle Support items, zoals de leg balance tight en de Inner Muscle top, herinneren je tijdens het lopen aan de juiste houding en helpen je deze langer volhouden. Die techniek is nu verbeterd: de hoeveelheid Muscle Support is meer dan verdubbeld en is verwerkt in de geweldige Finish Advantage Tight.

Finish Advantage Tight

Deze tight is zo ontworpen dat het extra steun biedt en zo vermoeidheid in de belangrijkste spieren helpt te verminderen. Daardoor kan de loper de meest efficiënte loophouding volhouden. Met twee keer zoveel steun zorgt deze tight voor vele prestatievoordelen. Met als einddoel een krachtige & snelle finish.

050039f5-3d50-41a7-afac-22879c0c2ea3

 

Naast het feit dat het zoveel prestatievoordelen en ondersteuning biedt, is het gewoon een ontzettend mooie tight! Ik bedoel, kijk is even!

Wetenschap & precisie Ik hoef je niet uit te leggen, dat door in de juiste houding te lopen, je betere prestatie kan leveren.  Er zijn biometrische tests geweest waarbij ontdekt werd dat de kwadriceps, het bekken, de kuiten en de knieën voor nadelige prestaties kunnen zorgen bij lange afstanden en vermoeidheid.

Kracht en comfort Om al deze gebieden extra te ondersteunen, ontwikkelde ASICS een aangepaste formule van Viscomagic. Een veelzijdig materiaal dat enerzijds de vier aandachtsgebieden ondersteunt. En tegelijk comfortabel stretcht, zonder naden. Resultaat: kracht en ondersteuning, zonder een compromis voor het comfort. “ASICS is al bijna 60 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van performance hardloopschoenen. Het merk weet dus dat elk detail voor hardlopers telt. De Finish Advantage Tight laat zien hoe ASICS’ Institute of Sport Science deze kennis nu ook toepast voor de ontwikkeling van prestatie verbeterende kleding, die echt een verschil maken“, zegt Yoshikuni Takamoto, van het Product Development Department bij ASICS Japan

050039f5-3d50-41a7-afac-22879c0c2ea3

De aandachtsgebieden & technologieën:
• core riem: houdt het bekken in de juiste positie noodzakelijk voor de juiste hardloophouding
• knie stabiliteit: ondersteunt de mediale en laterale beenspieren om de impact op de knie te verdelen en verminderen
• kwadriceps muscle support: verhoogt de knie extensie (strekking) en behoudt de juiste kniehoek
• kuit muscle support: voorkomt vermoeidheid en pijn in de kuiten

 

Hij is er in een mannen & vrouwenversie en ligt inmiddels (sinds 15 december) in de winkels. Jammer dat ik mijn verlanglijstje voor kerst al lang heb ingeleverd, maar ik wil hem – ik wil hem – ik wil hem!!

Kijk ook even op asics.nl voor de tight en keep-track.nl voor het volledige persbericht.

 

Delen:

By | 2017-12-20T23:31:45+02:00 december 22nd, 2016|Tips|0 Reacties

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Debbie, 38 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van de leukste zoon van 11 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief lezen.

Reageer