WIN! Doe jij in mijn plaats mee aan de eerste Nederlandse Spartan Race?

/, Win actie/WIN! Doe jij in mijn plaats mee aan de eerste Nederlandse Spartan Race?

WIN! Doe jij in mijn plaats mee aan de eerste Nederlandse Spartan Race?

Ah ik baal zo! Ik ben uitgenodigd om mee te doen aan de eerste Nederlandse Spartan Race!
Helaas valt dit net in het trainingsweekend met het Asics Frontrunner-team in de Belgische Ardennen (ook heel gaaf natuurlijk!), dus moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan.

Wel heb ik kunnen regelen dat ik 2 kaarten mag weggeven!

Het is op 21 oktober 2017 op het strand & in de duinen, het water & de bossen van nationaal park Zuid-Kennemerland bij IJmuiden aan Zee.

Wil jij in mijn plaats en dit WINNEN?

Laat in een comment onder deze blog of onder mijn Instagram-post weten waarom JIJ moet winnen en of je 1 of 2 kaartjes wilt winnen. Of ik kies 2 winnaars van 1 kaartje of 1 winnaars voor 2 kaarten.

Doe je best! Oh en volg mij ook gelijk even wil je?

Meer over 21 oktober

Zaterdag 21 oktober gaat de Spartan Race los. Nodig vrienden en familie uit om je aan te moedigen. En om na afloop van jouw race van zes of dertien kilometer je finish en welverdiende medaille mee te vieren op het Food Court. Hier vind je niet alleen volop lekkers om je energielevel weer aan te vullen, maar zorgt DJ Raymundo – onder meer bekend van de Escape in Amsterdam – ervoor dat je je spierpijn vast wegdanst op de lekkerste beats.

Spartan Race

Spartan Race is het grootste obstacle race-merk ter wereld en de eerste in zijn categorie met chip-timing en wereldwijde ranglijsten. Spartan Race organiseerde in 2017 al ruim 200 evenementen in meer dan dertig landen. Gezamenlijk namen meer dan een miljoen sporters deel aan een Spartan Race. Spartan Race staat open voor deelnemers van alle niveaus en biedt speciale heats voor wedstrijd- en elitesporters. Spartan Race heeft op social media meer dan vijf miljoen volgers en verkoopt ook diverse fitness- en wellnessproducten. Mede dankzij de populaire Amerikaanse tv-serie is obstacle racen in de stijl van een Spartan Race een van de snelst groeiende sporten — en lifestyles — ter wereld. Elk jaar is het Spartan Race World Championship het hoogtepunt van het seizoen. Ga voor meer informatie over de Spartan Races wereldwijd, nieuws en inschrijving voor races naar www.spartan.com.

Succes!! ♥

By | 2017-12-20T23:31:23+01:00 oktober 11th, 2017|More than running, Win actie|6 Comments

About the Author:

Debbie, 41 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van Micha, de leukste zoon van 14 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

6 Reacties

 1. Tim Pottiez 11 oktober 2017 at 19:09 - Reply

  Dat is balen Debbie!
  Het zou fantastisch zijn om dankzij jou samen te kunnen deelnemen aan de Spartan Race Sprint met een vriend (2 kaartjes).

  In 2013 nam ik deel aan mijn 1e Spartan Race (Spartan Beast London in het koude november). Dit is een van mijn mooiste ocr’s.

  Ik wens je veel plezier en succes op trainingsweekend in de Belgische Ardennen. Kom jij naar Belgie dan ga ik naar NL. 🙂

 2. Kevin 11 oktober 2017 at 19:16 - Reply

  Ik zou graag wel ern kaartje voor de sprint willen winnen. Ik doe de super al die dag maar zou er eens 2 op een dag willen doen. Normaal ging ik naar sparta ze alle drie doen maar ditvwas wat te prijzig. Bless

 3. Dayen 11 oktober 2017 at 19:25 - Reply

  Oooooowwww heel graag!! Samen met mijn lieve mudbuddy Jennie Lindebäck!! ❤We hebben al te lang niet samen gelopen. Door blessures en zijn net weer fit. Deze staat heel hoog op ons verlang lijstje

 4. Martijn van Veenendaal 11 oktober 2017 at 20:07 - Reply

  Wooow balen maar een trainingsweekend is ook leuk in België. Ik zou graag je plaats innemen samen met mijn zwager Jan Willen Nota.
  Zal je zeker een selfie sturen dan.

 5. nathalie 12 oktober 2017 at 17:54 - Reply

  ah jammer dat je zelf niet mee kunt doen! Mijn mudbuddy Chanine en ik zouden heel graag meedoen!

 6. Carmen 13 oktober 2017 at 19:24 - Reply

  Jammer dat je zelf niet kan 🙁
  Dit is wel een hele gave winactie!
  Een OCR staat al een hele tijd op mijn lijstje.
  En dit is natuurlijk wel dè obstacle run!
  Zou ontzettend leuk zijn als ik deze zou kunnen doen met Eline en Shiva ( de laatste heeft al een startbewijs) Samen halen we zeker de finish!

Reageer