Weekend in Haarlem & Zandvoort

///Weekend in Haarlem & Zandvoort

Weekend in Haarlem & Zandvoort

Haarlem en Zandvoort zijn altijd een goed idee. Eerst een stop in Haarlem om te winkelen en een biertje in de Jopenkerk doen en de dag afsluiten met een nachtje Zandvoort.

Jopenkerk

Jopenkerk

Eigenlijk kun je Haarlem niet bezoeken zonder een bezoek aan de Jopenkerk.
Prachtig pand, een oude kerk met prachtige raampartijen, omgebouwd tot bierbrouwerij. Je kunt er borrelen of dineren en het brouwproces bewonderen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten.

17668974_1887164821559832_1415268632_o

Lunchen & terrasjes paken

Van winkelen en biertje drinken krijg je trek. Dus lunchte ik bij een Italiaans tentje op de Grote Markt: Centopercento en bestelde de Bruschetta XXL Tonijn. Hoe lekker ziet deze er uit?

Na de lunch wandelden we nog wat door de stad en sloten af met een biertje op het terras van Café De Natte . Heerlijk in de zon!

Zandvoort

Einde van dag checkten we in bij ons hotel De Kust in Zandvoort en kregen tot ons verrassing een vierpersoonskamer. Dit hotel heeft een super chille ligging, in dezelfde straat als het circuit van Zandvoort. Voor mij handig, omdat ik er de volgende dag de Zandvoort Circuitrun ging rennen.
Uiteraard eindigden we de dag op het strand!

strand

Wat zijn jouw fijnste plekjes in Haarlem/Zandvoort?

By | 2020-11-11T19:28:12+01:00 maart 30th, 2017|nederland, Travel|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer