Wakeboarden. What to wear?

//Wakeboarden. What to wear?

Wakeboarden. What to wear?

Degenen die mij op Instagram volgen weten dat ik gek ben op wakeboarden. Ik doe dit nu al voor het zevende seizoen.
Ik heb een stacaravan op camping Betuwestrand waar ze een eigen waterskibaan hebben en daar heb ik al de nodige uren doorgebracht.
Je kunt je voorstellen dat ik al aardig wat outfits versleten heb in die tijd.

Wat draag je nu eigenlijk met wakeboarden?

Als je net start met wakeboarden is het best wel prijzig om alles nieuw te kopen.
Je kunt je zwemvest en helm lenen/huren bij de waterskibaan, maar dat zie er natuurlijk niet zo mooi uit. Als snel kocht ik mijn eigen spullen.

Als je het een beetje slim aanpakt, kun je matching kleuren bij elkaar kopen en natuurlijk ook wat bij je wakeboard zelf past.
Ik was er al snel over uit: ik ging zoveel mogelijk voor zwart en wit.

Wat ik dan draag?

> Een helm als ik gekke trucjes ga proberen (zoals over de schans of draaien met mijn board..je kunt echt heel hard op je hoofd vallen, wat gevaarlijk is op het water, dat zul je wel begrijpen).

> Een zwemvest, of beter gezegd: een impactshield. Deze zijn wat beweeglijker (en mooier) dan een echt zwemvest.

> Een wetsuit wanneer het koud weer is. Daaronder een bikini. Zo halverwege juni wissel ik mijn lange wetsuit om voor een korte wetsuit. Over het wetsuit draag ik een leuk zwemshortje (dat ziet er een stuk leuker uit).

> Het ideaalste is natuurlijk wanneer het warm weer is, dan draag ik uiteraard alleen een bikini en zwemshortje.

> Schoenen. Schoenen? Een wakeboard heeft toch bindingen (vaste schoenen?). Klopt, maar ik vind het ook heel erg leuk om te wakeskaten (eigenlijk een skateboard op het water), waar je los opstaat en je met gympies net even wat grip hebt.

Oh ik kan niet wachten tot het weer zover is!


By | 2019-06-19T17:25:07+02:00 juni 19th, 2019|Wakeboarden|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer