REVIEW: TORQ Energyproducten

/, Review, Tips/REVIEW: TORQ Energyproducten

REVIEW: TORQ Energyproducten

Ik heb er de Marathon op gelopen. De gels van TORQ.

Ik had al een aantal gelletjes geproefd en getest van te voren en wist vrij snel, dat ik het wel aandurfde hier de Marathon op te lopen.
De smaken en de substantie bevielen mij goed.

Marnix (een triatleet wie ik via Instagram ken, en mij in aanraking met TORQ Energyproducten bracht) kwam langs met een doosje gels en wat extra repen om te testen.
Ik koos voor de smaak ‘Black Cherry Yoghurt’.
Tijdens de Marathon nam ik elke 7km zo’n gel.
De laatste gel nam ik op advies van Marnix de ‘Guarana Banoffee’, welke door de 89mg caffeïne een extra boost geeft. Ideaal voor de laatste kilometers.

Zoals je hebt kunnen volgen heb ik de Marathon goed en fit uitgelopen. Ik heb rustig gelopen en ik weet zeker dat deze gels van TORQ mij van de juiste energie hebben voorzien!

Wat ik heel handig vond tijdens het lopen, is de handige inkeping in de verpakking, welke heel makkelijk is open te trekken met je tanden. Geen gedoe, 1 ruk en de verpakking is open.

Ook een pluspunt: je hoeft geen water bij te drinken.

Ik heb het zelf gebruikt met de Marathon, maar de TORQ producten zijn gemaakt voor iedereen die aan duursport doet, denk aan fietsen, schaatsers, zwemmers en triatleten.

GELS

De gels bestaan voornamelijk uit een combinatie van maltodextrine en fructose. Maltodextrine voorziet je eerst van directe energie en daarna wordt de fructose door het lichaam aangesproken.
Dit betekend simpelweg dat je lang energie krijgt.
De smaken van de gels zijn licht en natuurlijk.

Zoals ik net al aangaf, bevatte 1 van mijn gels Guarana. Dit is een natuurlijke stof met een hoge concentratie cafeïne, die je een extra boost geeft voor de laatste fase van je race!

BARS (REPEN)

De repen bevatten 30 gram koolhydraten en weegt 45 gram. De reep heeft een frisse en zachte bite en is smeuig genoeg om makkelijk door te slikken.
Hij ligt licht op de maag en de energie word snel opgenomen in het lichaam.
Leuk detail: de repen zijn Fairtrade.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens in de webshop.

TORQ levert ook herstel sportdranken, snaqs (verantwoorde tussendoortjes) en accessoires.

By | 2020-11-08T10:21:53+01:00 mei 30th, 2017|Gear, Review, Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 41 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van Micha, de leukste zoon van 14 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer