REVIEW: Perfect reismaatje, de Osprey Fairview 40.

/, Lifestyle, Review, Travel/REVIEW: Perfect reismaatje, de Osprey Fairview 40.

REVIEW: Perfect reismaatje, de Osprey Fairview 40.

Komende maanden staan er weer allemaal toffe tripjes op de planning. Ik blijf zoals de vorige jaren in Europa. Wat ik altijd meeneem is mijn Osprey tas!

Praktische tas

Belangrijk bij (veel) reizen is een praktische reistas. De ene trip ga ik met de auto heen, de andere trip met het vliegtuig. Handig is dus als de tas groot genoeg is voor de meest belangrijke bagage, maar wel klein genoeg is als handbagage. Ik check namelijk (bijna) nooit meer bagage in.

De perfecte tas die ik hiervoor gevonden heb is de Fairview 40 van Osprey. Ik heb hem al een poosje in gebruik, zodat ik er dan ook een eerlijke review over kan geven.

Speciaal mannen of vrouwen ontwerp

Dit type is speciaal ontworpen voor vrouwen, wat zorgt voor een perfecte aansluiting. Osprey ontwerpt al 25 jaar tassen speciaal voor vrouwen.
Je kunt de tas op je rug dragen, maar het is ook te gebruiken als weekendtas en zelfs als (softcase-) koffer.
Ik ben er helemaal weg van. Ik ben nog al eens weg, en ik grijp de laatste tijd standaard naar mijn Osprey i.p.v. naar mijn (voorheen) lievelings reiskoffertje. De fairview past namelijk ook in het handbagagevak!

Handige vakjes

Dit komt simpelweg door alle handige vakjes de tas biedt. Zo is er ook een aparte laptop-vak, is er een vak speciaal voor mijn hardloopschoenen en toiletartikelen. In mijn koffertje word het al gauw zo’n rommel wanneer ik iets zoek.
Voor het eerst ben ik is niet voor de standaard zwart (grijze) kleur gegaan, maar voor de groene.

Dit artikel is in samenwerking met Osprey.

By | 2020-11-16T16:23:09+01:00 maart 4th, 2019|Gear, Lifestyle, Review, Travel|2 Comments

About the Author:

Debbie, 41 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van Micha, de leukste zoon van 14 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

  1. Veerle 17 maart 2019 at 17:08 - Reply

    Supertoffe tas! Mooie kleur

    • Debbie ~ Fit, Fun & Run 19 maart 2019 at 14:15 - Reply

      ja dat vond ik dus ook! ik had anders voor de zwarte gegaan, maar ben heel blij met deze groene 😉

Reageer