TIP: Haal de wereld in huis

/, Life, Lifestyle, Tip/TIP: Haal de wereld in huis

TIP: Haal de wereld in huis

Zoals jullie wel weten houd ik erg van reizen en doe dit dan ook zoveel mogelijk. Ik heb dan ook een aantal items in huis waar dit uit blijkt:
souvenirs die ik mee naar huis neem bijvoorbeeld, maar zo heb ik inmiddels ook wat afbeeldingen van de wereld in huis hangen. Tja, waar hart vol van is…


In de woonkamer heb ik de wereldkaart hangen met mijn favoriete souveniertjes erbij. Hier bestelde ik 2 dezelfde rekken voor en hing het op bij mijn keukentafel. Hoe tof ziet dit er uit?
Zo kan ik als ik aan het werk of eten ben, ernaar kijken en terugdenken aan de geweldige reizen die ik al gemaakt hebt en fantaseren over de volgende.

Tegenwoordig zie je het steeds meer, een eyecatcher van een wereldkaart als decoratie. Er is voor iedereen en voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart te vinden.

Jouw favoriete wereldkaart

Naast verschillende materialen (hout, plexiglas , canvas of aluminium) zijn er ook veel verschillende soorten afbeeldingen van de weredkaart waaruit je kunt kiezen; een vintage print, trendy soorten met aparte designs, stippenpatroon of waterverf.
Er zijn ware kunststukken te vinden, waar het niet gaat om de informatie maar om het design. Vind je het toch leuker om een geografische kaart te hebben hangen? Dan bestaan er ook oldschool kaarten met namen en landen, zoals we die vroeger in de klaslokalen hadden hangen.

World on your wall

Wat ook heel tof is, is een grote wereldkaart die je hele muur vult, als fotobehang bijvoorbeeld. Een complete muur bedekt met een wereldkaart klinkt misschien heftig, maar het kan echt heel tof staan! Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit.

Zoals je ziet, er is zoveel keuze als het gaat om wereldkaarten dat deze trend in elk interieur toe te passen is.
En wat dacht je van een print van je favoriete land of zelf stad? Het kan allemaal!

Heb jij al soortgelijks hangen in je huis? Post deze op Instagram en tag mij hier dan in, vind ik leuk! @fitfunrun_

By | 2020-11-07T14:15:45+01:00 februari 25th, 2019|Gear, Life, Lifestyle, Tip|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 41 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van Micha, de leukste zoon van 14 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer