Set your goals, give your best – 2017#43

/, Trainingsverslag/Set your goals, give your best – 2017#43

Set your goals, give your best – 2017#43

Nagenietende van het gezellige en intensieve weekend Ardennen met het Asics Frontrunner team, heb ik donderdag pas zin om te rennen. Wel pak ik weer wat vaker mijn fiets, om in beweging te blijven. Zondag is er weer een kleine race, waar ik voor uitgerust wil zijn.

Deze week rende ik 9 kilometer.
Deze week fietste ik 38 kilometer.

Vanaf november zal ik voortaan mijn trainingsoverzichten per maand gaan delen. Ik ga mij wat meer op andere artikelen richten, zo heb ik daar wat meer tijd voor. Ik heb een aantal mooie nieuwe doelen voor mijzelf gesteld, welke ik snel met jullie zal delen!


Fietsen

 

Zo fiets ik dinsdag en vrijdag naar mijn werk. Vrijdag een klein ommetje langs de prachtige Rijn, wat zorgt voor 15 kilometer fietsen.

lopen

Donderdag is het tijd voor een interval. Zondag loop ik de Heemstedeloop en wil van te voren nog wat versnellinkjes doen. Na mijn run hang ik nonchalant in een klimrek 😉

Zaterdag breng ik Micha op de fiets weg naar hockey, met een ommetje, wat zorgt voor een totaal van 9 kilometer.

Zondag loop ik de 5 kilometer in raceverband in Heemstede.
Hier volgt eerdaags een compleet verslag van. Ik heb het niet van de daken geschreeuwd nog en weet absoluut niet of het gaat lukken, maar ik ga weer voor een PR. Sub 25?!

By | 2018-04-03T14:48:06+02:00 oktober 28th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|2 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

  1. Marijke 29 oktober 2017 at 10:58 - Reply

    Veel succes in Heemstede!

Reageer