#roadtorotterdam – 6 weken countdown

/, Trainingsverslag/#roadtorotterdam – 6 weken countdown

#roadtorotterdam – 6 weken countdown

Deze week heb ik nog veel te doen voor de verhuizing en heeft Micha vrij van school, dus de trainingen moeten creatief ingepland worden.

IMG_7721

Maandag staat er eigenlijk een 12km op Marathonhartslag op het schema, maar ik draai hem om met de training van woensdag en loop 6 km ‘vogeltjes kijken’.
Mijn eerste rondje door Woerden als officiële Woerdenaar.
Komen zoveel herinneringen boven als ik langs allemaal bekenden plekjes van mij loop!

lopen

Dinsdag loop ik de training van maandag. Ik maak alleen van 12km welke op het schema staat 8km, omdat ik zondag de 20 van Alphen loop en het niet wil overdrijven met het aantal kilometers deze week.
Micha fietst de eerste 6km gezellig mee, de laatste 2km loop ik alleen verder.

Woensdag en donderdag houd ik loop-rustdagen.
Ik sla ook de baantraining over welke voor donderdagavond gepland stond, wel vraag ik mijn trainer wat er gelopen dient te worden en dit haal ik dan vrijdagmorgen in.

IMG_7898

Vrijdag sta ik om 7u ’s morgens buiten voor mijn training. 8x 800-meters met daartussen 30 hartslagen passieve rust.
Het is nog donker, dus ik doe lampjes om en mijn reflecterende FlipBelt voor meer zichtbaarheid.
Er is bij mij om de hoek een lang fietspad, welke ik na 500 meter inlopen 8x heen en weer loop. Daarna loop ik nog 500 meter uit, wat zorgt voor een training van 7,5km in totaal.

123

Zondag liep ik de 20 van Alphen. Een heerlijke race. Windkracht 5 (meeste stukken) tegen en regen. Doorweekt en compleet verwaaid kwam ik de finish over. Maar ik houd er wel van, een beetje WEERstand onderweg. Ik liep hem op Marathonhartslag, dus ben niet stuk gegaan. Op moment van schrijven (maandagmorgen) heerlijk fit gevoel. Geeft mij een boost voor Rotterdam.

Week 9 down, 5 to go.
Kilometers deze week: 41,5km

By | 2018-04-03T14:57:56+02:00 maart 6th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer