#roadtofrankfurt. it giet oan. nog 3 weken.

/, Trainingsverslag/#roadtofrankfurt. it giet oan. nog 3 weken.

#roadtofrankfurt. it giet oan. nog 3 weken.

Truly amazed waar je toe in staat bent met een fit lijf en een goede mindset. Dat ik het zo snel weer weet op te pakken, nadat ik besloot tóch mijn Marathon-trainingen door te zetten.
Mocht je het gemist hebben, mijn vorige blog vertelde ik alles over mijn twijfel of ik de trainingen naar de Frankfurt Marathon wel door moest zetten. Maar de knop is inmiddels om: it giet oan! Deze week liep ik mijn 30er. Een weektotaal van 53 kilometer. 


Mijn week. maandag 1 oktober – zondag 7 oktober / in totaal liep ik 53 kilometer.

Maandagochtend had ik een yogales gepland bij Miracle Yoga. Nathalie (de docent) en ik zijn op een leuke toevallige manier met elkaar in contact gekomen en ik besloot wat lesjes bij haar te gaan volgen.
Na de snelle 10 kilometer van zaterdag, vonden mijn beentjes dat wel lekker, om even gestretched te worden. En ook mentaal vond ik het een cadeautje.
’s Middags gaf ik training aan de Rabobank. Hierbij rende ik 5 kilometer.

Eigenlijk had ik wat spierpijn, maar besloot toch dinsdag een tempoloop te doen, anders kwam ik in de knoei met mijn trainingen deze week. Ik heb mijn Antwerpen Marathon-schema erbij gepakt en heb besloten de laatste weken dezelfde trainingen aan te houden als dat ik naar Antwerpen toe deed.
Ik liep 5 keer een kilometer intensief (hf 165) om 400 meter rust (hf 140). Totaal goed voor 8 kilometer.

Vrijdag ochtend toen Micha naar school was besloot ik gelijk mijn interval te doen.
10 x 800 meter intensief om 200 meter rust.
Ik rende langs De Rijn voorbij Nieuwerbrug toen precies halverwege mijn training de batterij van mijn Garmin uitviel. Neeee! Ik liep net zo lekker. Pace van 5 min de km.
5 Kilometer van huis en geen oplaadmogelijkheid besloot ik om met de stopwatch van mijn telefoon verder te lopen.
Ik hield 5 x 4 minuten (wat ik over een 800 doe) aan en 1,5 minuut rust.
Kon het prima zo volhouden, vind het alleen jammer dat ik er nu geen registratie van in mijn app heb (oh de hardloop-perikelen, haha). Al met al was deze training weer goed voor 10 kilometer. 

Zondag stond ik ingeschreven voor de 20 kilometer Schollebosloop in Capelle aan de IJssel. Plan was om dan zelf nog 10 kilometer aan te plakken.
Loop-vriendinnetje Nicole was er ook en die liep de 15 kilometer, welke tegelijk startte en het parcours grotendeels hetzelfde als die van mij was. Ook weer zo gezellig én meedoen aan een georganiseerd loopje betekend een medaille. Laatste 8 kilometer waren best zwaar, maar die 30 kilometer zitten weer in de benen!! Een volledig verslag volgt nog online bij mijn raceverslagen.

Mooie weekaantal met 53 kilometer.

By | 2018-10-08T09:01:08+02:00 oktober 8th, 2018|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer