TIP: Je mooiste herinneringen aan de muur (incl. 15% korting voor jullie)

/, Life, Tip, Tips/TIP: Je mooiste herinneringen aan de muur (incl. 15% korting voor jullie)

TIP: Je mooiste herinneringen aan de muur (incl. 15% korting voor jullie)

Vorig jaar maart verhuisden we naar ons nieuwe huis en sinds een paar maanden kan ik pas zeggen dat ons paleisje echt ‘af’ is. (af even tussen haakjes, want wanneer is een huis nu echt af?)

Eerst schoof ik een paar keer met de meubels die we al hadden. Al gauw werd er een nieuwe bank aangeschaft en ook een nieuwe eettafel.
Meubels doen natuurlijk wel het meeste voor een kamer.
Maar wat heel belangrijk aspect is en wat ik lang voor mij uit heb geschoven, is iets voor op de muur.

We hebben een hele lange muur in de woonkamer en ik vond het heel lastig om het perfecte item te vinden om op te hangen.
Als je niet uitkijkt, dan hangt je muur al gauw te vol. Tevens moet het passen bij je interieur, qua uitstraling en kleuren. Aan de andere kant is een aparte-eye-catcher ook weer erg leuk om op te hangen.

Even had ik een houten wereldkaart hangen, met van die prikkertjes op de plekken waar ik geweest ben in mijn leven (tellende 30 verschillende landen), ik houd erg van reizen en word hier graag aan herinnerd.
Echter had ik op een gegeven moment zoveel houttinten in huis, dat ik besloot deze kaart een mooi plekje in de gang te geven en daar een ‘souvenir-hoekje’ te creeëren met mooie items ik heb meegenomen uit verschillende plekken uit de wereld. Zo word ik er alsnog elke dag aan herinnerd, hoe vaak loop je niet door je gang.

Maar goed..even terug naar de woonkamer.

Ik besloot dat het 2 grote fotolijsten gingen worden, met zwarte lijst en zwart/wit foto’s er in. Tijdloos en past overal bij.
Bij herinneringenoplinnen.nl slaagde ik er in om 2 perfecte lijsten te vinden.

Het beslissen wélke foto’s er in kwamen duurde niet al te lang.
Het moest sowieso één foto van mij en Micha tijdens onze eerste wintersport samen worden.
Tevens één van onze mooiste reizen, in Noorwegen.
Omdat ik mijn huis niet té vol wil hangen met alleen maar plaatjes van mijn kind (omdat deze ook weer snel ‘oud’ zijn), koos ik er 1 van de natuur daar (en Micha tof in het klein er op).

Ook bestelde ik 2 vierkante fotolijsten voor op Micha’s kamer. Daarin 1 foto dat hij aan het wakeboarden is en 1 foto dat hij aan het snowboarden is.

Ik ben heel blij met het resultaat! Wat vind jij er van?


Wil je nu ook wat leuks voor aan de muur bestellen bij herinneringenoplinnen.nl, gebruik dan code fitfunrun voor 15% korting!


 

By | 2020-11-07T14:18:28+01:00 september 11th, 2018|Gear, Life, Tip, Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 41 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van Micha, de leukste zoon van 14 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer