Welke doelen heb ik na mijn tweede Marathon & winactie HINT 1

/, Trainingsverslag/Welke doelen heb ik na mijn tweede Marathon & winactie HINT 1

Welke doelen heb ik na mijn tweede Marathon & winactie HINT 1

Van januari tot en met april dit jaar had ik maar één doel: mijn tweede Marathon. Vier maanden lang heb ik intensief naar dit doel toe getraind. Op mijn voeding gelet, genoeg gerust, geen alcohol. Trouw in de weekenden de lange duurlopen gedaan en doordeweeks de tempolopen en intervals.
En dan na het uitlopen van de Marathon veel rusten en herstellen. Genoeg tijd om na te denken over mijn volgende doelen.

Wat mijn volgende doelen zijn?

Great Breweries Marathon – 3 juni

Rustaagh! Niet de hele Marathon, de 25 kilometer. Wat ik eigenlijk nog best een end vind hoor. Maar het is geen race, het is meer een ‘fun run’.

De start is op de Duvel Brouwerij in Puurs, België en het parcours loopt daarna ook door de Palm en Karmeliet brouwerijen en door de prachtige Denderstreek.
Aan het einde krijgen de deelnemers en riant bierpakket en een super-gave-medaille, in vorm van een bieropener. Daar doen we het voor, voor de lol en de gave extra’s.

Sfeerimpressie-video: <klik hier>

Triathlon Beesd – 7 juli

Ik heb mij opgegeven voor de kwart Triathlon van Beesd. Ik twijfel alleen nog heel erg of de 1/8e niet verstandiger is. De afstanden voor de kwart zijn: 1 kilometer zwemmen, 44 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.
Bij de 1/8e zijn de afstanden de helft hiervan, dus: 500 meter zwemmen, 22 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.
Beide afstanden gaan mij wel lukken, maar ik wil het ook leuk houden. Misschien is het leuker om de kortere afstand te doen, maar dan zo snel mogelijk proberen. Ik houd beide opties nog even open, maar dat ik mee ga doen is zeker.
Vind het wel heel spannend, want dan moet ik De Linge in om te zwemmen (jikes!).

In 2015 deed ik in deze regio de 1/16e Triathlon, verslag van deze dag vind je hier.

Website Triathlon Beesd.

Frankfurt Marathon – 28 oktober

Ja, ik weet het, ik hoor het mijzelf nog zo zeggen. Ik wil graag één Marathon doen. En inmiddels is mijn derde Marathon gepland.
Ondanks dat het zo belachelijk warm was in Antwerpen, ging mijn Marathon zo goed, dat ik nieuwsgierig ben hoe ik presteer zonder die warmte. Al zullen mijn trainingen nu juist wel in de warmte plaatsvinden, hoop ik dat het eind oktober tijdens de Marathon aangenaam zal zijn.

Voor de Triathlon en Marathon ga ik weer trainen onder begeleiding van Wesley, wat mij zo ontzettend goed bevalt.

Andere uitdagingen

Dan zijn er nog wat kleinere runs en events waar ik aan mee ga doen. En voor één daarvan ga ik jou uitdagen aan mee te doen. Dat word een kleurrijke gebeurtenis, tevens is het je allerlaatste kans!

Wat het is, zie je donderdag!! Dan komt de winactie online!

Ik houd het nog even spannend!

 

 

By | 2018-05-08T20:24:39+02:00 mei 8th, 2018|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer