Love to Run – run

/, Raceverslag/Love to Run – run

Love to Run – run

Zondag 14 februari, op Valentijnsdag, liep ik de Love to Run – run ♥.
Bij de lopen van Hardloop Event, bepaal je zelf de locatie & zelf de afstand.
Aangezien mijn kilometers naar Berlijn moeten worden opgevoerd,  plan ik een 15km in.
Ik heb sinds mijn Halve Marathon in Stockholm (12 september ’15) niet meer zo lang gelopen. Ik weet natuurlijk wel dat ik het kan, maar het is even een knop omzetten.
Daarbij helpt het weer ook niet, het regent en het sneeuwt.

Wat het wel gezellig maakt, is dat ik met Meike (@fithealthybrunette) heb afgesproken. Ik had in samenwerking met Hardloop Event een weggeefactie op mijn social media en Meike had deze gewonnen. We gaan lopen op 1 van mijn favoriete loopplekken ‘Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt’ in Beesd.

IMG_2910
We besluiten een klein rondje samen te lopen en de rest apart (zoals jullie weten loop ik graag alleen en met muziek op, Meike vind dit ook niet erg, dus prima). Voordat wij onze eigen weg gingen zeg ik nog tegen Meike: die regen voel je op een gegeven moment toch niet meer. Nou, tot ik de weg afsloeg, de sneeuw en regen van rechts vol in mijn gezicht kreeg en het harder en harder tekeer ging. En zo nog tot het eind aan toe.
We hebben 1,5 uur in de sneeuw en wind gelopen.
Onderweg kom ik nog zeker 8 hardlopers tegen, dus ik ben niet de enige die zo gek is ;).
Rond de 10km begin ik trek te krijgen en neem ik mijn Isostar Banaan-reep die ik zaterdag bij Decathlon gehaald heb. Gelletjes doen niks voor mij. Ik moet eten 😉

Ik loop langs plekken waar ik leuke herinneringen aan heb. Onze camping waar we twee jaar gestaan hebben met onze caravan. Langs de Linge waar ik zo gek op ben. Schiet even een foto waar ik dat altijd doe als ik langs loop. Loop door het dorpje waar we van de zomer vele ijsjes hebben gegeten en zo kom ik weer terug op het landgoed.

IMG_2889 IMG_2895

Mijn rondje die ik had uitgekiend komt nét niet uit en nog een km doorrennen.
Eindelijk zit het erop. Blij dat ik het gehaald heb. Geen last in mijn knie. Nergens geen gekke pijntjes (al voelde ik op het laatst toen ik snelheid maakte, toch mijn rechterkuit trekken). Maar KOUD! NAT!

Omdat we hadden afgesproken nog lekker na te kletsen in het nabijgelegen restaurantje heb ik droge kleren bij me en kleed mij gauw om.
Ik schrik ervan hoe rood mijn huid is van de nattigheid en wind. Mijn kleding is tot aan mijn BH toe nat. Gekkenwerk eigenlijk ook he, haha. Lekker juist!

Meike komt even na mij binnen, kleed zich ook om en we schuiven aan een tafeltje aan.
We warmen ons op aan een lekker warm soepje en kletsen tot ik 14.30 in mijn auto naar huis zit.

IMG_2905

Toploop. Topdag. Die 15km kan ik weer afvinken √.

IMG_2901 IMG_2907

By | 2018-04-03T15:15:26+02:00 februari 16th, 2016|Hardlopen, Raceverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer