♦ WIN: Lopen wij samen de Love 2 run – run!?

/, Win actie/♦ WIN: Lopen wij samen de Love 2 run – run!?

♦ WIN: Lopen wij samen de Love 2 run – run!?

Vier jij samen met mij & Hardloop Event de liefde voor het hardlopen? 

In het weekend van Valentijnsdag organiseert Hardloop Event de virtuele run: Love 2 Run.

Ik ga op zondag 14 februari deze run lopen en ik mag iemand meenemen!
Hoe jij hier kans op kan maken?

Laten wij onze liefde voor het hardlopen vieren! ♥ Ren 5km met mij mee en vertel mij, al lopend, waarom jij zo van hardlopen houd!
Het is dan wel een vrienschappelijk rondje in het teken van de liefde: het is wel een race. We lopen met startnummer én ontvangen beide een medaille voor onze prestatie.

Dit moet je doen →

Like Hardloop Event op Facebook
Like Fit, Fun & Run op Facebook en volg mij op Instagram 
Vertel mij in het kort waarom jij zo van hardlopen houd, wáár je met mij wilt lopen (heeft een bepaalde locatie een speciale betekenis voor je) en waarom jij dit graag wilt winnen (reactie hieronder, FB of IG)

Dus: Ik zoek iemand die veel van hardlopen houd en mij daarover wilt vertellen.
(nu verwacht ik wel heel veel reacties, omdat iedereen die op mijn pagina komt, van hardlopen houd, hihi!)
Samen gaan we een stuk rennen en gezellig kletsen. We gaan uit van 5km maar als je iets minder of iets verder wilt rennen, kan dit ook hoor!
Voor de locatie maken we samen een besluit!

Laten we elkaar nog meer motiveren & spread the love for running ♥ !

Leuk als je meedoet!! 1 februari maak ik de winnaar bekend. Succes!

Liefs, Debbie

love2run-run

 

Kijk voor meer informatie over Hardloop Event op de website.

By | 2017-12-20T23:32:02+01:00 januari 13th, 2016|Tips, Win actie|4 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

4 Reacties

 1. Chantal van schaik 13 januari 2016 at 09:04 - Reply

  Hé leuk mens! Zoals je weet hou ik van hardlopen omdat het me in balans houdt, ik er erg blij van word en ik lekker buiten kan genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft.
  Het is niet de Linge, maar ik zou ook graag een keer met jou lopen langs de Weespertrekvaart. Dan kan ik jou mijn favoriete plekje laten zien x

 2. Jan Claes 13 januari 2016 at 19:32 - Reply

  Hellow ! Eerst en vooral leuke actie ! verder hou ik van lopen omdat het een sport is die je goed doet voelen , je krijgt er voldoening van en je krijgt terug wat je erin stopt van energie. Ik ben er dan ook ontzettend verslaafd aan geworden. Graag zou ik met je lopen in de Lommelse Sahara al is dat misschien wat ver voor jou (België) , je zou dan wel de mooie Lommelse natuur kunnen bewonderen.Dit is voor mij de plaats waar ik ben gestart met lopen en er de schoonheid van heb leren inzien. Ik zou je graag vertellen over de belevingen van een marathon aangezien ik er al 2 gedaan heb en jij voor eentje aan het trainen bent 🙂 In elk geval nog veel loopplezier toegewenst en succes!

  Groetjes ,

 3. Jennifer P. 14 januari 2016 at 10:51 - Reply

  Wat een leuke actie weer! Ik wil wel met jou samenlopen. Ik houd heel veel van hardlopen omdat het mij heel ver gebracht heeft, vanuit het niets 2 jaar geleden gaan hardlopen. Ik wil dan graag omgeving Tiel lopen, waar ik vandaan kom. Dan wil ik jou laten zien waar ik mijn eerste meters heb gemaakt. Leuk Debbie! Liefs, Jennifer

 4. Meike Hennekes 17 januari 2016 at 19:42 - Reply

  Hey Debbie,

  ook ik wil natuurlijk kans maken op een gezellige leuke Valentijnsdag run met jou!

  Sinds een jaar aan het hardlopen en nu helemaal verkocht….verslaafd eigenlijk ! Afgelopen jaar een aantal races gelopen, maar ik wilde meer. Ik train nu voor mijn eerste halve marathon en heb daarvoor een trainer in de arm genomen die me wekelijks een schema toestuurt. Ik ben zo gemotiveerd en zo dankbaar dat ik zoveel leuke en lieve mensen heb leren kennen door het hardlopen. Lijkt me super leuk om samen met jou die dag te lopen en een mooie duurloop te lopen als training voor onze halve marathon. Het liefste natuurlijk in mijn ‘achtertuin’ Landgoed Mariënwaerdt (en na afloop lekker een kopje koffie met vers biologisch gebakje ), maar lopen in bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos vind ik ook heerlijk! Maakt mij eigenlijk niet zoveel uit, zolang we onze gezamenlijke passie maar kunnen delen en er lekker over kunnen kletsen.

  Ben erg benieuwd en wens alle deelnemers veel succes! Wel een super leuke winactie meid!!

  Liefs Meike

Reageer