Life’s like riding a bike, all about balance – 2017#20

/, Trainingsverslag/Life’s like riding a bike, all about balance – 2017#20

Life’s like riding a bike, all about balance – 2017#20

Jeetje, bij het schrijven van dit blog zie ik pas hoeveel kilometer ik deze week gefietst heb! Een goede training voor de 50km fietstocht volgende week zaterdag.
Met het oog op de 10 kilometer Marikenloop zondag, beperk ik het aantal kilometers lopen doordeweeks.

Deze week liep ik 21 kilometers en fietste ik 65 kilometer.
En is het nog 5 weken tot de Midnight Sun Run, Reykjavik


 

IMG_1874

Maandag start ik gelijk goed door een lange(re) fietsrit. Paul zijn auto is naar de garage en gebruikt deze week die van mij. Ik wil mijn bloed laten prikken bij de dokter en reis daarvoor af naar Harmelen. Op de fiets. Via een ommetje op de terugweg langs Linschoten, maak een tocht van 22km. Dat is bijna de helft van de 11 dorpentocht welke ik 27 mei ga fietsen.

IMG_1916

Dinsdag ga ik op de fiets (weer) naar dokter en vervolgens door naar mijn werk. Heen en weer goed voor 18km. ’s Avonds heb ik een lesje Start Running, ik heb wat last van migraine en besluit wat eerder van huis weg te gaan om een stukje te rennen, klinkt op het eerste oog misschien onlogisch, maar van rennen gaat de hoofdpijn vaak weg. Inclusief lesje ren ik die avond 6km. Lekker actief dagje weer.

Voor woensdag is er hartstikke warm weer voorspeld (28 graden). Ik besluit een rustdag in te lassen. ’s Middags uit Micha’s school gaan we met 2 vriendjes naar een meertje zwemmen en moeten op de fiets (het is dat Paul mijn auto leent deze week, anders had ik echt de auto gepakt nu, ik bedoel: rustdag en heb jij wel is gefietst met 3 jongens van 9 bij je? ik had er al 3x geweest zeg maar). Goed, heen en weer goed voor 11 km.

IMG_2077

Donderdag weer op de fiets naar mijn werk, 14km. Verder houd ik het rustig. ’s Avonds doe ik wat yoga-oefeningen thuis.

IMG_2128

Vrijdag is het eindelijk weer is tijd voor een rondje rennen. Ik ga direct als Micha naar school is en ren 5km. Zondag ren ik 10km bij de Marikenloop, dus wil er niet teveel kms van maken. Wanneer ik langs de heuvel in het park ren, besluit ik er wat heuveltrainingen te doen. Ik ren 6x op en neer. Ik verwacht dat het in IJsland ook niet compleet vlak zou zijn, dus wat heuveltraining is mooi meegenomen. Sowieso kan ik wel wat interval gebruiken, want mijn tempo is zwak. Pap in de benen.

Thuis beginnen wat puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Die pap in de benen kan ik wel verklaren. Ik schreef er een blog over waarin ik alles uitleg. Bij mij gaat er (qua races en evenementen) even de rem er op. Ik neem een zomerstop.

Bedankt voor alle lieve reacties onder mijn Instagram en Facebook!! Really supportive!

Zondag loop ik de 10km Marikenloop in Nijmegen. ’s Ochtends doe ik eerst wat yoga voor meer energie en stretch. Ik heb er zin in!

By | 2018-04-03T14:54:36+02:00 mei 21st, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|2 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

 1. Marijke 21 mei 2017 at 09:24 - Reply

  Is er niks meer uit het bloedonderzoek gekomen? Ik heb zelf namelijk weken zo niet maanden met vermoeidheid, zere kuiten en slechte trainingen rondgelopen. Dit bleek uiteindelijk gewoon bloedarmoede te zijn, en daar had ik heel graag veel eerder achter gekomen!

  In ieder geval verstandig dat je even de rem erop zet, dat zorgt denk ik voor een hoop minder frustraties. En lekker dat je kunt aanvullen met fietsen, vooral met het weer van de komende tijd!

  • Debbie ~ Fit, Fun & Run 21 mei 2017 at 10:00 - Reply

   Er is niets geks uit het bloedonderzoek gekomen. Ze gaan intern nog even overleggen of ik een plakkertje op mijn borst moet om mijn hart een aantal dagen te monitoren. Heb het idee dat deze wel is overslaat of juist extra slaat. Kan het gevoel niet uitleggen.
   Maar bij mijn dokter heb je elke keer dat je komt een andere joh, geen peil op te trekken, nu gaan ze intern overleggen omdat ze niet weten wat ze moeten, gauw in mijn nieuwe woonplaats een andere dokter regelen!
   Wel moet ik zeggen dat het afgelopen week weer goed gaat. Kijken hoe de 10km in Nijmegen gaat zo!

   Lief dat je er naar vraagt!!!

   Ga deze zomer genieten van mijn vrije tijd en lieve mensen om mij heen!

Reageer