Laatste en komende weken

/, Trainingsverslag/Laatste en komende weken

Laatste en komende weken

Zondagavond 21.00 uur. Ik ben nog net op tijd om mijn vakantie-deadline van één blog in de week te delen.

Afgelopen week was ik op roadtrip door Duitsland & Zwitserland. Ik had mijn laptop wel mee genomen, maar ik ben er gewoonweg niet aan toegekomen om te schrijven. Ik was aan het genieten.

Wat heb ik de laatste weken uitgespookt

Als je mij volgt op Instagram zul je gemerkt hebben dat ik wat minder harloopfoto’s post.
Dat komt simpelweg omdat ik de periode na mijn Marathon in Antwerpen en trainende naar mijn 1/8e Triathlon veel minder gelopen heb dan dat ik normaal deed.
De focus lag meer op het zwemmen en zo pakte ik wat vaker de fiets.

Ook heb ik wat gas terug genomen, heb wat vaker de dagen genomen zoals ze kwamen. Geen schema, geen moeten. Daarbij was het ook verschrikkelijk warm en verkoos ik het water (mijn wakeboard) boven het asfalt.

Wat zijn mijn plannen de komende weken

Maar aangezien morgen (!) mijn 12-wekelijkse-schema voor de Marathon van Frankfurt officieel begint, besloot ik afgelopen week toch de kilometers weer wat op te voeren.
Absoluut geen straf om dit in het buitenland, op nieuwe plekjes te doen.

Zo liep ik dinsdag in het heuvelachtige Zwarte Woud (Duitsland) een 6 kilometer.
En gek idee, aangezien ik nu alweer thuis ben, maar zo liep ik gisterochtend nog 10 kilometer langs Zürichsee (Zwitserland).

Ik had mij voorgenomen ook te gaan fietsen in de vakantie, maar met 34 graden verkoos ik ook hier het water.
Zo deed ik verschillende zwemsessies, ik (!) in open water! Zo trots op mijzelf.
Zo zwom ik in Titisee, in Zürichsee en in de Rijn! Ik bleef voornamelijk in het ondiepe, maar kan ook zeggen dat ik best mijn grenzen weer opgezocht heb door over het diepe te gaan. En ik kan je zeggen, er zitten flink wat ‘monsters’ in deze wateren ; )

Met frisse moed ga ik het nieuwe avontuur en het nieuwe schema aan! Wesley gaat mij daar wederom in ondersteunen en ook heb ik 2 vriendinnen die meelopen in Frankfurt met wie ik vast de nodige kilometers ga maken in aanloop ernaartoe!

Voor Frankfurt heb ik een bepaald doel voor ogen. Deze ga ik niet direct online delen, maar mocht je mij al een tijdje volgen, denk ik wel dat je het kunt raden.
Ik hoop dat ik veel voordeel kan halen uit mijn ervaringen van mijn eerste twee Marathons én het feit ik nu in de hitte train en de Marathon eind oktober plaats vind.

Volg je mij in mijn trainingen? En heb jij al een nieuw doel voor jezelf gesteld?

 

By | 2018-08-05T22:00:03+02:00 augustus 5th, 2018|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer