Jumpen & Sky-diven met het ASICS Frontrunner team

/, More than running/Jumpen & Sky-diven met het ASICS Frontrunner team

Jumpen & Sky-diven met het ASICS Frontrunner team

Eindelijk was het weer zover: een ASICS Frontrunner team-meeting!
Dit maal stond de dag in het teken van ‘vliegen’.

We werden eerst verwacht bij Jumpsquare in Nieuwegein, waar we zo’n 1,5 uur lang weer even kind mochten zijn en ons uitleven op trampolines.
Normaliter zijn het de ouderen die zich aan de jongeren ‘ergeren’, maar ditmaal was het andersom: we gingen los met 27 volwassenen en geloof dat de kids binnen blij waren dat we weer weg gingen.

Helaas hadden we binnen 10 minuten al twee gewonden (enkels welke met  ijs verzorgd moesten worden, waarvan van 1 teamie de enkel gebroken bleek en de enkelbanden ingescheurd, auw) en binnen no time moest de meerderheid even uitpuffen langs de kant. Komt maar weer de bevestiging dat we wel de energie, maar geen lichamen van een kind meer hebben, haha
(ook ik loop achteraf 1,5 week met een zere rug en fysio-afspraken, whoops).

 

Even bijkomen en daarna ging iedereen snel weer los, de leukste trucjes aan elkaar laten zien, elkaar proberen te overtreffen, elkaar pesten door een ander in een grote bak met schuimrubberen blokken te duwen, dat soort ongein.

Heerlijk! We konden onze lol niet op.

Daarna konden we even bijkomen bij Downunder voor een fijne lunch en ‘rustig’  bijpraten met de mede-teamies. Rustig tussen aanhalingstekens, want het is bij ons nooit rustig.
Ik zat wel lekker rustig naast teamie Sharona voor een goed gesprek en zo kon ik mijn batterijtje even opladen voor de volgende activiteit: Skydiven bij City Skydive Utrecht.
Altijd al een keer willen doen!

Na een uitgebreide introductie in de ‘ bioscoop’  (waarbij iedereen ‘braaf’ probeerde te luisteren) werd de spanning opgebouwd. En ik kan je zeggen: ik voelde hem ook wel even.
Ik werd in de derde groep ingedeeld en dat betekende dat ik bijna nog een uur moest wachten tot ik mocht. Groepen 1 en 2 startten een half uur eerder en daardoor kon ik wel zien wat mij te wachten stond.
Hoe tof!
Tijdens de wisselingen gaven de instructeurs een showtje en dat zag er zo tof uit!

Ik was na Eurodiece en Erlinde de derde uit het groepje welke mocht gaan.
Je begint bij de opening/deur van de buis en zorgt dat je met gestrekte benen en armen gebogen omhoog gaat staan. Dan laat je je een beetje voorover vallen en pakt de instructeur je beet.
De bedoeling is dat je goed naar de instructeur kijkt en zijn instructies opvolgt en belangrijk is dat je je lang en recht houdt met je armen en benen gestrekt (zie mijn vliegfoto).
We mochten 2x een minuut oefenen met de instructeur en de tweede keer ging het bij mij zo gek fout? Ik kon mijn armen niet gestrekt houden omdat ik maar bleef lachen en hierdoor lag ik de hele tijd in een kreukel en viel ik op de grond, wel heel grappig en ik zag dat de instructeur ook keihard moest lachen steeds.


De derde keer moest je laten zien dat je goed recht kon blijven hangen, werd de stroming harder gezet en vloog je zo’n 10 meter omhoog, ZO GAAF! Omhoog was sowieso tof, maar naar beneden was best spannend. Maar goed dat je werd vast gehouden.
Jammer dat het zo kort was al met al, 3 keer een minuut. Ik had nog wel wat langer willen vliegen.

Na het  hebben we genoten van een diner bij Keywest, bij de Haarrijnse Plas en kwam er alweer een einde aan weer een toffe ASICS bijenkomst.

Wat een bofkont ben ik dat ik bij dit toffe team hoor!

***

Wist je dat we met het team de Grand Prix Content Award gewonnen hebben ‘ beste infuencer 2018’ Roderick had de prijs bij zich en vertelde samen met Robert wat meer over deze nominatie en awarte. Heel trots op!

Foto’s Andy Astfalck
Foto in de buis door Patty
Foto van Roderick door mezelf

By | 2018-12-21T12:57:21+01:00 december 22nd, 2018|Hardlopen, More than running|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer