Food Friday: Vegan hotspot

/, Recepten/Food Friday: Vegan hotspot

Food Friday: Vegan hotspot

De laatste tijd deel ik geregeld hotspots in de omgeving van Haarlem waar ik woon. Al enige tijd kom ik bij By Lima. Een super leuk en lekker tentje. Nu kwam ik er laatst achter dat ze ook vegan producten verkopen. Zeker de moeite waard dus voor de de vegans onder ons!

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-07-18T18:21:56+02:00 juli 19th, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer