Food Friday: vegan havermout

/, Recepten/Food Friday: vegan havermout

Food Friday: vegan havermout

Ingrediënten
– 200ml plantaardige melk zoals amandelmelk
– 50gr havermout
– 2el pindakaas
– 1 banaan
– handje blauwe bessen

Bereidingswijze
1. Doe de havermout, melk en 1el pindakaas in een steelpannetje en breng op middelhoog vuur aan de kook. Tussendoor wel even blijven roeren.
2. Snij ondertussen de banaan in plakjes
3. Wanneer het kookt zet je het vuur nog 3min. zacht, nu ook weer goed blijven roeren.
4. Giet de havermout in een kommetje en garneer met de banaan, blauwe bessen en de overgebleven pindakaas.

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-03-28T19:03:25+01:00 maart 29th, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer