Food Friday: Vegan chocolade havermout

/, Recepten/Food Friday: Vegan chocolade havermout

Food Friday: Vegan chocolade havermout

Ingrediënten
– 200ml amandelmelk– 50gr havermout
– 10 walnoten
– 10 amandelen
– 0,5 banaan
– 1tl cacaopoeder
– kokosrasp

Bereidingswijze
1. Prak de banaan met een vork.
2. Voeg de havermout, melk, cacaopoeder en de banaan bij elkaar en breng op middelhoog vuur aan de kook. Tussendoor wel even roeren.
3. Wanneer het kookt zet je het vuur nog 3min. zacht, nu ook weer goed blijven roeren.
4. Giet de havermout in een kommetje en garneer met de amandelen, walnoten en de kokosrasp.

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-01-24T21:56:10+01:00 januari 25th, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer