Food Friday: Vegan bounty’s met maar 4 ingrediënten

/, Geen categorie, Recepten/Food Friday: Vegan bounty’s met maar 4 ingrediënten

Food Friday: Vegan bounty’s met maar 4 ingrediënten

Vinden jullie het ook zo lastig om de bounty’s te laten staan? Als er bij mij bijvoorbeeld een doos celebrations voor mijn neus staat moet ik mij echt beheersen! Dit recept wilde ik al enige tijd maken en van de week is het ervan gekomen.

Ingrediënten voor ongeveer 10 bounty’s.
– 150gr kokosrasp
– 4el kokosolie
– 2tl agavesiroop
– 150gr chocolade 85% of hoger

Benodigdheden
– vierkant cakeblik
– keukenmachine
– pannetje
– vriezer

Bereidingswijze
1. Smelt de kokosolie in een pannetje en doe samen met de kokosrasp en de agavesiroop in de keukenmachine. Maal ongeveer 1-2min. Het is dan plakkerig.
2. Bekleed ondertussen het bakblik, inclusief de randen, met keukenpapier.
3. Giet de kokosrasp erin en druk plat met je handen of lepel.zorg dat het ongeveer 3/4cm hoog is.
4. Zet voor 30min. in de vriezer en als je langer de tijd hebt ongeveer 1,5/2 uur in de koelkast.
5. Haal uit de vriezer/koelkast en snijd in jouw gewenste vormen. Ik maakte er repen van.
6. Smelt de chocolade au bain marie.
7. Doop de repen één voor eén erin, ik gebruikte 2 vorken, en leg op een bordje met bakpapier (kan gewoon het bakpapier van het bakblik) Als je het leuk vind kan je met je vork nog even op de bovenkant van de chocolade drukken zodat je van die strepen krijgt.
8. Ze voor 30min. in de vriezer of weer 1,5/2 uur in de koelkast en voilá, jouw healthy bounthy’s zijn klaar.
Enjoy it. 🙂

Heb je het recept gemaakt? Laat mij het even weten dat vind ik leuk.

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-07-25T16:11:28+02:00 juli 27th, 2018|Food, Geen categorie, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer