Food Friday: Mango sapje

/, Recepten/Food Friday: Mango sapje

Food Friday: Mango sapje

Een lekker fris sapje vind ik in de zomer heerlijk! Bovendien vult het heel erg en is het natuurlijk erg gezond! Ik wilde laatst een smoothie-bowl maken wat gigantisch mislukte, het was namelijk veelte dun. Maar eten weg gooien vind ik sonde dus proefde ik het. En het was verbazingwekkend lekker!

Ingrediënten
– 1 middelgrote banaan
– 1 mango
– flinke scheut amandelmelk
– 1tl agavesiroop

Bereidingswijze
1. Stop alle ingrediënten in de blender en laat aan staan totdat alles gemalen is. Simpeler kan het niet toch?

Liefs Marlou https://instagram.com/runhealthyfood/

By | 2019-05-08T16:10:44+02:00 mei 31st, 2019|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer