Food Friday: Mango amandel spinazie salade

/, Recepten/Food Friday: Mango amandel spinazie salade

Food Friday: Mango amandel spinazie salade

Een salade is altijd een goed idee. Je kan er eindeloos mee variëren en het is natuurlijk hartstikke gezond. Een tijdje geleden maakte ik deze frisse salade van mango en amandelen. Fruit door de salade vind ik persoonlijk heel erg lekker. Het maakt de maaltijd fris en je hebt ook gelijk wat vitamientjes binnen.

Ingrediënten
– 120gr komkommer
– 100gr cherry tomaatjes
– 60gr blad spinazie
– handje amandelen
– 1/2 mango
– sla dressing naar keuze (ik gebruikte 2 theelepels olijfolie uit een potje zongedroogde tomaatjes)
– sesamzaadjes

Bereidingwijze
1. Snij de komkommer & mango in blokjes en de cherry tomaatjes doormidden.
2. Leg dit op een bedje van spinazie. Top af met de amandelen, sesamzaadjes en de sla dressing.
Eetsmakelijk!

Liefs Marlou https://www.instagram.com/runhealthyfood/

By | 2018-11-22T19:11:03+01:00 november 23rd, 2018|Food, Recepten|0 Reacties

About the Author:

Hallo, ik ben Marlou Remeeus 23 jaar en woon in Haarlem, jullie zouden mij kunnen kennen van RunHealthyFood. Afgelopen 15 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen waarnaar er nog zeker meer volgen, 8 april 2018 staat Rotterdam op de planning. Naast hardlopen heb ik nog een grote passie; koken en bakken. Ik hoop jullie te inspireren om gezonde recepten te maken. Hopelijk vinden jullie het lekker!

Reageer