Focus on the good – 2017#42

/, Trainingsverslag/Focus on the good – 2017#42

Focus on the good – 2017#42

Lang gezocht naar een quote welke bij deze week past.
Gisteravond terug gekomen van een weekend Belgische Ardennen met het Asics Frontrunner-team.
Een weekend vol positieve energie en activiteiten. Ik zal hier later een uitgebreid (foto-)verslag over delen. Deze week bestond daarom niet alleen uit lopen, maar uit meerdere sporten.

Het heeft maar weer gebleken: wanneer je je op de juiste zaken focussed je toekomt wat je nodig hebt ♥.


Dinsdag trainde ik voor de derde keer op de baan. Had er heel veel zin in.
Inlopen ging goed en de core-en looptechniektraining ook. Echter, wanneer de training van de avond: 300’s / 700’s begon, voelden mijn benen zwaar. Ik merkte ook direct dat ik niet de juiste schoenen aanhad voor op de baan (mijn GT3000’s), voorheen droeg ik de Fuze-X of de Dynaflyte en deze doe ik de volgende keer dan ook echt weer aan! Dit voelde als demping op demping en met zware benen, liep dat niet fijn!
Ook was ik blijkbaar even ‘vergeten’ dat ik in Ierland elke dag ruim 20 kilometer had gelopen/geslenterd/hardgelopen en dan is het niet zo gek dat ik dat nog in de benen voelde. Ik besloot mij er maar gewoon aan over te geven en wat rustiger te lopen.

Donderdag lekker op de fiets naar het werk. Goed voor 14 kilometer fietsen.

Vrijdag in de ardennen ’s middags een stuk trail gelopen door het bos. Veel hoogteverschillen, pfoe! Het waren maar 3 kilometers, maar voelde als veel meer! s’Avonds gingen we het bos weer in voor een nacht-trail en liep nog is 6 kilometer.

Zaterdag in de ochtend een korte run (dit was een speciale run, in mijn volgende blog hier meer over) en ’s middags 10 kilometer gemountainbiked. Een heavy parcours vanuit La Rouche. Súper gaaf!! Echt van genoten.

Zondag de ochtend gestart met een uur Pilates en ’s middags heb ik een stuk geklommen op een rotswand. Dit was eng, maar ook super gaaf!

 

By | 2018-04-03T14:48:28+02:00 oktober 23rd, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|15 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

15 Reacties

 1. nicole 24 oktober 2017 at 10:39 - Reply

  Zo, dat was een sportieve week zo te zien. Vrolijke tights heb je aan : )

 2. Krystle/Batboy 24 oktober 2017 at 10:54 - Reply

  Jeetje lekker sportief ben jij zeg! Ik totaal niet haha

 3. Felice 24 oktober 2017 at 12:19 - Reply

  wauh!! ik kan dat soort dingen totaal niet, maar mijn dochter vind dit soort zaken ook heerlijk om te doen!

 4. Dyonne Bakker 24 oktober 2017 at 14:55 - Reply

  Zozo goed bezig hoor! Echt zo sportief. Het lijkt mij ook wel leuk om een keer te doen 🙂

 5. Lynn 24 oktober 2017 at 16:12 - Reply

  Ziet er super leuk uit. Ik ga dat ook eens doen denk ik zo een sportief weekendje.

 6. Lien 24 oktober 2017 at 19:42 - Reply

  Wauw! Sportief weekje achter de rug zeg! Chapeau hoor!

 7. Saskia 25 oktober 2017 at 09:30 - Reply

  Lekker sportief weekje! Lijkt me gaaf eens met een mountainbike door de Ardennen te crossen.

 8. Sjon 26 oktober 2017 at 13:19 - Reply

  Wauw jij hebt niet stilgezeten deze week. De Ardennen zijn altijd leuk om lekker sportief bezig te zijn. Ik weet nog dat wij met school een weekje naar de Ardennen zijn geweest om te survivallen. Wij hebben toen ook geklommen en gemountainbiket, leuke ervaring!

Reageer