Etten-Leur it is!

/, Trainingsverslag/Etten-Leur it is!

Etten-Leur it is!

Zo apart. Ik roep letterlijk tijdens mijn finish bij de Halve Marathon van Brussel ‘fak zooi’ want de laatste kilometers voelden alsof ik door een klein helletje ging.
Ik bedoel, het parcours van de HM van Brussel is alles behalve plat.
En dan toch de volgende dag alweer besluiten dat je een revanche wilt.

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde, had ik mijzelf 2 opties gesteld. Antwerpen 16 oktober of Etten-Leur 30 oktober.
Jullie weten denk ik wel dat ik met onverklaarbare steken in mijn (voor en achter) zij heb gelopen de week na Brussel, dus wilde even kijken hoe dat verliep.

Donderdag liep ik een herstelrondje van 20 minuten en deze voelde goed.

img_2157

Zondag ging ik er weer op uit voor een rondje. Ik keek wel hoe goed het ging en wilde sowieso een half uur gaan, als het goed ging een uur, als het helemaal goed ging iets langer. Uiteindelijk heb ik 1 uur en 20 minuten gelopen.
Ik kon nog wel even, maar wilde niet gelijk het maximale van mijn lichaam vragen.
Tijdens deze loop voelde ik dat ik goed aan het herstellen was van Brussel en dat ik beter nog even wat meer tijd kon nemen om krachten te sparen. En voor Etten-Leur te gaan.
Antwerpen lijkt mij echt een hele leuke loop, maar komt net even te vroeg.

Hoe zonde zou het zijn, als ik Antwerpen wel liep, het niet oké gaat. Dan zal ik de schuld geven dat ik niet genoeg tijd heb genomen tussen de 2 HMs.
Dus ik kies verstandig voor Etten-Leur.

Een hardloopvriendinnetje van mij gaat mee.
Wij lopen ongeveer dezelfde snelheid, dus zijn lekker aan elkaar gewaagd. 21.0975 meters lang.
Zo zijn er nog wat meer bekenden. Waaronder Ron van Team Vroem bijv. Gezellig!

Dus, Etten-Leur it is.

Ben er nog nooit geweest, maar het moet een plat (maar dan ook echt plat, op 1 viaductje na) parcours zijn. En voor wat ik de route heb bekeken, is het een hele mooie route.

We gaan er weer voor.

Ik herhaal de laatste 3 weken van mijn training die ik van Bert van Athletic Point heb gehad in aanloop naar Brussel. In zoverre het goed voelt. Ik moet mijzelf niet over de kop lopen natuurlijk.

img_2325

Donderdag liep ik een intervaltraining 15 minuten inlopen, 5x 1km op wedstrijdtemp en 200 meter dribbel en 10 minuten uitlopen.
Wedstrijdtempo zat er lekker in, ik ging de meeste stukken zelfs harder ondanks de pittige tegenwind die er stond vandaag. Herfst is finally coming!

Vandaag (zaterdag) liep ik 10 minuten zone 1, 30 minuten zone 2, 10 minuten zone 1 en 20 minuten zone 2. Het was een echte herfst run. Koudachtig, nat, blaadjes op de grond, wind. Ik houd er wel van hoor!

Nu lekker met de beentjes omhoog. Fijn weekend allemaal! Alle lopers morgen in Amsterdam (en elders in het land): SUCCES!!!


Debbie

By | 2018-04-03T15:07:23+02:00 oktober 15th, 2016|Hardlopen, Trainingsverslag|1 Reactie

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Eén reactie

  1. ineke 15 oktober 2016 at 14:10 - Reply

    TOP
    we gaan een feestje maken

Reageer