Eerste meeting ASICS Frontrunners

///Eerste meeting ASICS Frontrunners

Eerste meeting ASICS Frontrunners

Al een maand is het een gezellige & drukke boel in onze Frontrunner-groepsapp. Zaterdag was het dan eindelijk zover om elkaar in ‘real-life’ te ontmoeten.

Alle 30 Frontrunners bij elkaar. Dat belooft wat.
Leuke is dat ik er al veel van ken en/of een keer eerder ontmoet heb.
Bij sommige heb ik  in ieder geval het idee ze al te kennen omdat je ze trouw volgt op Social Media en via daar ook goed contact hebt.

We hadden afgesproken in Amsterdam bij Restaurant de Gouden Reael. Gaby en ik hadden afgesproken onze auto op dezelfde (gratis) parkeerplaats te zetten net na station Amstel en met de Metro verder te gaan naar het station en de rest te lopen (15 min.).

We kwamen net op tijd aan en bijna iedereen was al binnen.
Even kletsen met iedereen en wat drinken. Daarna was het tijd om Monique te verrassen. Zij was die dag jarig en we hadden gezorgd dat er een taartje voor haar was. Ik had een stukje met mijn eigen foto erop en hij was heerlijk 😉

AMSTERDAM NETHERLANDS 18 MARCH 2017

IMG_8838

IMG_8821

Daarna deden Robert (Lathouwers, teamcaptain) en Ronald (Asics) een gezellig praatje en was het tijd om onze kleding in ontvangst te nemen.
Er mocht boven in het restaurant gepast worden en er werd een kledingset voor de mannen en vrouwen gekozen voor de fotoshoots.
Want natuurlijk moesten we met zijn allen nog op de foto!

ASICS Frontrunner

Dat gingen we buiten doen. Met de typische Amsterdamse straten als decor.
Wat een lol hadden we onderweg. Sprintjes trekken tussen de fietsers door, andere voetgangers ontwijkende. Grachtenpandjes op de achtergrond, bruggetjes. Niets was ons te gek.
Dit alles met de geweldige fotograaf, oorspronkelijk uit Australië, Andy Astfalck. Is nog knap om ons stelletje sprintende chaoten goed op de foto te krijgen 😉

ASICS Frontrunner

ASICS Frontrunner

Maar, eerlijk is eerlijk, ik was blij toen de shoot (althans, het rennen) er op zat. Ik had dat weekend al zo’n 23km in de benen en met de shoot hebben we ook zo’n 4km gerend (voornamelijk sprints), ik begon het aardig in mijn benen te voelen.

17362503_1221807821265397_151409841189171650_n

Daarna was het tijd om lekker uit eten te gaan. Er haakten wel wat mensen af in verband met andere verplichtingen, maar we waren alsnog met zijn 25en geloof ik.

IMG_8826

We aten bij restaurant Tolhuistuin. Prachtig pand met uitzicht over het water.
Er werden heerlijke gerechten geserveerd en ik dronk er een zalig witbiertje bij.
Wat een heerlijkheid om ongegeneerd (zonder een ander te vervelen of te irriteren) alleen maar over hardlopen te kunnen praten (je kunt je voorstellen dat er, met nog maar 3 weken tot de Marathon, bij mij thuis over niets anders gepraat word, althans van mijn kant, haha)!!

Rond 21.30u begonnen de eerste mensen aan te geven op huis te gaan en besloten Gaby en ik ook richting onze auto’s te gaan.

Geweldige eerste ontmoeting zo met zijn allen. Chaotisch en gezellig. Mensen met één passie. Past helemaal bij mij.

AMSTERDAM NETHERLANDS 18 MARCH 2017

Dit samenzijn was puur ter eerste ontmoeting en het maken van de fotoshoot. Over een maandje gaan we een weekend weg met zijn allen om elkaar nog beter te leren kennen en worden er concrete & leuke Frontrunner-plannen gemaakt.

We hebben veel leuks voor jullie (lezers) op de planning dus houd onze Social Media in de gaten!


Debbie

In samenwerking met Asics & Runner’s World

Fotocredits: Andy Astfalck (taartjes, uit eten en springende foto eigen gebruik Front Runners)

By | 2020-11-07T14:37:05+01:00 maart 20th, 2017|bijzondere hardloopervaring, Hardlopen|2 Comments

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

2 Reacties

  1. Mike 21 maart 2017 at 09:16 - Reply

    Leuke blog weer Debbie! Gezellige boel! Je hoort echt helemaal thuis in het Frontrunner team!

Reageer