TIP: Dress for the moment

//TIP: Dress for the moment

TIP: Dress for the moment

Kan het weer nóg wisselvalliger?
Zo zit ik in mijn bikini aan het water en zo zit ik (this very moment) te wachten tot het ophoud met gieten (!) zodat ik een stuk kan gaan fietsen.

Beide niet echt ideale loopomstandigheden. Al ben ik niet vies van een goede regenbui, dit is wel heel extreem. En lopen met 28 graden is ook niet super ideaal, al moet ik zeggen dat ik er wel steeds beter tegen kan, dat dan weer wel.

Wat ik ideaal loopweer vind? Graadje of 10-13 met een klein zonnetje.
En laat dat nu nét het klimaat van Reykjavik zijn, waar ik (toevallig) de Halve Marathon loop over 2 weken.
Ik kan in iedergeval wel zeggen dat ik elk weerstype heb getrotseerd in mijn trainingen. Kan het daar alleen maar meevallen zul je zeggen.

Door het wisselvallige weer is het soms lastig te kiezen wat aan te trekken. Ik shopte wat online en kocht wat leuke spulletjes voor mijzelf bij Intersport.

IMG_3312IMG_3249

Ik zocht tussen de dames hardloopkleding  en vond onder andere dit te gekke Asics FuzeX hoody. Hoe wijs is deze? Ik kende hem al in 2 kleuren-varianten, maar ik ben en blijf toch wel een liefhebber van zwarte kleding.
Deze is overal mee te combineren, qua kleding combi’s, maar ook qua weertype.

Deze gaat sowieso mee de koffer in naar IJsland!

Dit artikel is in samenwerking met Intersport.

By | 2018-02-03T11:55:44+01:00 juni 13th, 2017|Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer