REVIEW: bobble INFUSE

///REVIEW: bobble INFUSE

REVIEW: bobble INFUSE

Je hebt hem misschien al is voorbij zien komen. Ik zie er steeds vaker mensen mee.

De bobble fles
De bobble is een fles wat water filtert terwijl je drink. Er zit een speciaal filter in wat chloor en biologische organismen (zoals bacteriën en schimmels) tegen houdt en ook koper, zink, lood, kwik en cadmium.

De bobble fles is van BPA-vrij plastic gemaakt.
Het is een stijlvol flesje, met een mooi design, vrolijke kleurtjes en een handige sportdop (zodat je hem ook makkelijk met sporten kunt gebruiken!).

Het filter is uitneembaar en je kunt met één filter 300 drinkbeurten doen. Dus je bespaard (jezelf én niet minder belangrijk: het milieu) 300 plastic flesjes (mineraal-)water!
De flesjes uit de lokale winkels die je koopt, en waarschijnlijk weer vult, zijn niét BPA-vrij. Ik zou er twee keer over nadenken als ik jou was.

Je kunt het flesje ook vullen met water en fruit(-sap) en je eigen fruitwater meenemen.

Wie en wat is bobble?
bobble is een team van jonge mensen die met hun producten mensen willen helpen om een stap te nemen naar een duurzamere toekomst en ook de natuur willen beschermen.
Door de bobble fles word er zoveel gespaard op plastic flesjes!

In bepaalde regio’s bevat kraanwater best veel metalen of chloor, daarom bedachten ze dat het wel interessant zou zijn als er meteen ook een filter in de fles zat wat het water filter terwijl je drinkt. Ik zeg: ideaal!

Ik kreeg de mintgroene 590ml opgestuurd en ik moet zeggen: ik ben er blij mee. Kijk, je moet niet overdrijven en ik zal heus nog wel is uit een normaal flesje drinken, maar nu heb ik hem en nu zal ik hem gebruiken ook.
Ik vind het idee dat het BPA vrij is sowieso wel fijn! En dat het dan gelijk het water filtert, vind ik alleen maar een plus! Dus.
Get yours! o.a. bij De Bijenkorf.

By | 2020-11-07T13:31:22+01:00 januari 20th, 2016|Gear, Review|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 41 jaar. Ondernemend, actief. Moeder van Micha, de leukste zoon van 14 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer