Berlijn HM

Berlijn HM

“Nooit meer!” “Dit is mijn afstand niet!” Ik heb dit nu al 3x geroepen over de finish van een HM en weet ik hoeváák al niet gedacht tijdens een HM.
Misschien kun je het vergelijken met een bevalling? Helse momenten, maar als het voorbij is, ben je de pijn zo weer vergeten??? De endorfine en euforie maken het het allemaal waard? Zoiets.

Ik heb mij ingeschreven voor de HM van Berlijn april 2016. Reis en hotel zijn al geboekt.
Stockholm HM is mij zo goed bevallen, dat ik nog is in het buitenland wil lopen.
En waar kan dat mooier als in Berlijn!?
Ik ben er al is geweest, rond kerst 2012 met mijn man en ben helemaal verliefd geworden op deze stad.
Een stad met 2 gezichten en dat maakt de stad zo bijzonder!
Een stad die door de rest van Europa (of misschien wel door de wereld) tegelijkertijd word bewonderd en benijd.
Aan de ene kant de afschuwelijke herinneringen aan WOII, de resten van ‘de muur’ en aan de andere kant de luxe van het shoppen in bijv. het KaDeWe.

SAM_1230 SAM_1377

 

Een stad die je in ieder geval niet helemaal gezien en beleefd kan hebben in 1 bezoek. Vandaar mijn drang om er altijd nog een keer heen te gaan.

En waarom dan niet gelijk een HM lopen 😉  Ach, als we er dan toch zijn.

Ik weet niet meer wanneer ik het voorstelde aan mijn hardloopvrienden om te gaan, maar die reageerden vrijwel allemaal positief. Toch zette ik het voor mijzelf rond Stockholm even ‘op hold’, ik wilde eerst kijken hoe dat beviel. Stockholm was ik nooit eerder geweest en dacht Berlijn komt sowieso ooit wel weer.
Zij inmiddels wel al geboekt en wel, heb ik vorige week toch besloten mee te gaan.
Mijn vriendin en Stockholm-maatje gaat ook weer mee en wij nemen beiden een vriend mee. Wij vliegen met zijn vieren naar Berlijn. Maakt dat wij met een groep van 14 man in het zelfde hotel en de Berlijn HM gaan beleven met elkaar.

Kan nu al niet wachten! Volg je mij weer met mijn voorbereidingen?

By | 2018-04-03T15:17:36+02:00 oktober 2nd, 2015|Hardlopen, Raceverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer