Apenkooien bij de Bunk’r in aanloop naar de Harbour Run

/, Trainingsverslag/Apenkooien bij de Bunk’r in aanloop naar de Harbour Run

Apenkooien bij de Bunk’r in aanloop naar de Harbour Run

In aanloop naar de Harbour Run, mocht ik twee weekenden terug komen trainen bij de Bunk’r in Rotterdam. Ik noem het ook wel apenkooien. De bunk’r heeft in mijn ogen de tofste stormbaan van Nederland. Met hun 25 obstakels kun je daar je lol op.

6 oktober a.s. is de Harbour Run door de havens van Rotterdam. Een obstakelrun welteverstaan, waarbij je een zes kilometer afstand hebt met vijftien obstakels en een tien kilometer afstand met vijfentwintig obstakels. Ik ga voor de tien kilometer uiteraard.

Trainen bij de Bunk’r

Via Sportvibes kreeg ik de uitnodiging om deel te nemen aan de Harbour Run en samen met nog wat andere influencers te komen trainen bij de Bunk’r. Ik nam deze uitdaging graag aan. Ik heb wel zin in een obstakelrun door de havens van Rotterdam, hoe tof!
Iedereen mocht een introducé meenemen en dat werd bij mij mijn vriend. Hij roept namelijk al wat langer een obstakelrun met mij te willen doen en ik heb hem bij deze uitgedaagd!

Door harde werkers, voor harde werkers.

Vorig jaar was ik al eens bij de Bunk’r geweest met Asics voor een middagje apenkooien en heb daar de grootste lol gehad. Maar stiekem komt er in mij een beest naar boven als ik die obstakels zie. Ik vind het leuk om mijzelf uit te dagen en te kijken hoever ik kom.

Het zal niemand ontgaan zijn dat ik voor een vrouw nogal atletisch gebouwd ben en genoeg power in mijn armen en benen heb.
Daardoor durf ik ook op mijn lichaam te vertrouwen en durf ik wat meer risico te nemen.
Ik heb al wat vaker van mensen in het ‘obstakelrun-wereldje’ gehoord dat ik een natuurtalentje ben, haha. Misschien moet ik er eens wat mee doen.

Tips & Tricks voor de Harbour Run

Na een introductie van Sharona werden we een ochtendje getraind door vader en dochter Werner en Nikki die bij de Bunk’r (vader en) kind aan huis zijn. Zij doen mee in de top van de obstakelruns in Nederland en Europa.

Warm lopen, in touwladders naar boven klimmen, huppen over autobanden, dippen, over evenwichtsbalken lopen en lastige houten muren pakken. Niks was ons te gek.
Aan het einde als een ninja gespeeld in het ‘apenkooien-hok’ en daarna een kleine race tegen elkaar.

We hebben veel aan de tips gehad, welke ik ook zeker ga gebruiken zodra ik een stap op het parcours van de Harbour Run zet! Voor die tijd komen mijn vriend en ik nog een keer trainen bij de Bunk’r.

Ik mocht na deze leuke ochtend nog een run van 14 kilometer maken, ik had in ieder geval al een goede warming up gehad 😉Alle foto’s genomen door Jerry Knies. Behalve de header, eigen foto door the boyfriend.By | 2019-06-26T08:16:56+02:00 juni 25th, 2019|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer