50km fietstocht door De Betuwe

/, More than running/50km fietstocht door De Betuwe

50km fietstocht door De Betuwe

Ik houd van variatie. Toen ik zag dat er een fietstocht door het prachtige Betuwe georganiseerd werd, bedacht ik mij direct dat ik mee wilde doen.

Wij hebben 2 seizoenen een caravan in deze buurt gehad en ik ben echt verliefd op de omgeving! De Betuwe met zijn mooie rivier De Linge, bloesem en fruitboomgaarden! Ik heb er veel hardlooprondjes gelopen.
Ook deed ik er in 2015 mee aan de vrouwentriathlon.

Betuwse 11 Dorpentocht (klik voor meer info)

Er zijn 3 afstanden, 50, 100 en 130 km. Ik ga even voor de veilige optie en ga voor de 50 km.
Deze route gaat door 11 prachtige dorpjes van gemeente Geldermalsen. De tocht gaat langs rivier de Linge (waar ik zo van houd!), (fruit)boomgaarden, boerenerven, weilanden, grienden en diverse landgoederen, waaronder ‘Mariënwaerdt‘ en ‘Noordenhoek‘.

Ik heb een oude mountainbike, maar daar kan ik het prima op doen. Er is geen tijdsdruk. Er fietsen nog 2 hardloopvriendinnen van mij mee (Meike en Gaby) en een andere (Celeste) doet de 100 km. We zijn die dag dus ook even fietsvriendinnen.

Ik heb er nu al zin in!

Foto Vrouwentriathlon Beesd aug. 2015.
Credit: Johann Photografy

By | 2017-12-20T23:31:29+01:00 mei 1st, 2017|Fietsen, More than running|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer