WINACTIE: Mama’s Marathon

/, Win actie/WINACTIE: Mama’s Marathon

WINACTIE: Mama’s Marathon

Deze maand verschijnt het boek Mama’s Marathon, een hardloopgids voor moeders.

Hardlopende moeders

Gister heb ik een exemplaar ontvangen en heb al wat bladzijdes gelezen.
Heb inmiddels al best wat hardloopboeken gelezen natuurlijk, was er wat dat betreft wel een beetje op uitgelezen..eh..keken, maar omdat dit boek geschreven is voor hardlopende moeders, door een hardlopende moeder die al wat prachtige (Marathon) prestaties op haar naam heeft staan, was mijn interesse gewekt.

Hardlopende moeders, en dan helemaal degene die trainen voor een Marathon, moeten nu eenmaal een stuk creatiever met hun tijd omgaan om dit in te kunnen passen in hun al drukke leven.
Máár, wij hardlopende moeders doen dit graag, want zoals schrijfster Esther Roelofs ook zegt: dat hardlopen er juíst voor zorgt dat wij dat drukke leven op deze manier beter kunnen volhouden.
Kon het niet meer met haar eens zijn.

Dit boek komt voor mij op een perfecte tijd uit, want zo pik ik nog wat laatste tips mee en heb ik leuk leesmateriaal in mijn laatste rustdagen tot mijn eerste Marathon a.s. zondag!

Ik heb de eer om ook een aantal keer te verschijn in het boek, tussen de foto-collages op verschillende pagina’s. Foto is van mijn 4e Halve Marathon in Berlijn.

17776643_1891094507833530_1504774735_o

Wil jij dit boek ook hebben?

Een kadootje van mij, voor jou! Omdat ik ZO blij word van al jullie support in aan loop naar mijn Marathon. Echt, bedankt daarvoor!
In samenwerking met Uitgeverij Brandt mag ik een exemplaar van dit geweldige boek weggeven!

Het enige wat je daarvoor moet doen:
Raden welke tijd ik ga lopen a.s. zondag bij de Rotterdam Marathon & volg mijn Instagram @fitfunrun_com.

Degene die er het dichtste bij zit, wint het boek. Mochten er meer mensen in aanmerking komen, dan ga ik het boek verloten onder deze mensen. Ergens begin volgende week word de winnaar bekend gemaakt.

Lornah Kiplagat voorspelde in ieder geval een tijd van 4.45 en dit liet ik vastleggen (zie hoofdfoto).

Succes!


Debbie

By | 2017-12-20T23:31:30+01:00 april 6th, 2017|Tips, Win actie|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer