♦ WIN: 1x 2 Startbewijzen MudMasters Weeze

//♦ WIN: 1x 2 Startbewijzen MudMasters Weeze

♦ WIN: 1x 2 Startbewijzen MudMasters Weeze

5 maart knalde ik het Mud Masters parcours over, mede dankzij jullie support! Ik heb GENOTEN! Dit was zeker niet mijn laatste obstakel run!
Dankzij jullie mag ik een mooie nieuwe LG Turbowasmachine in ontvangst nemen.

En nu mag ik wat terug doen! Ik mag onder mijn supporters 1x 2 startbewijzen weggeven voor MudMasters Weeze 28/29 mei a.s.
(let op: ik moet dus kunnen terugvinden dat jij mij support hebt gegeven onder mijn posts van MudMasters toen, weet je niet waar ik het over heb, dan heb je waarschijnlijk ook niet meegedaan, reageer ten allen tijde met je FB naam).

Nu kan ik mij voorstellen dat ik niet iedereen een plezier doe met een dagje rollen door de modder, dus geef ik iedereen die dat graag wel wilt dezelfde kans, door hieronder ↓ een reactie te geven dat JIJ graag door de modder wilt rollen tijdens MudMasters Weeze.

Dus, HupHup!
En succes!

Debbie

By | 2016-03-21T19:52:15+01:00 maart 21st, 2016|Win actie|12 Comments

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

12 Reacties

 1. Andrea vering 21 maart 2016 at 20:09 - Reply

  Yeahhh hoe gaaf is dat. Afgelopen weekend weer modder mogen happen tijdens de strong viking run in wijchen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Samen met mn vader mn steun en toeverlaat samen een run te lopen is hey mooiste wat er is. Die beste man is 28 jaar ouder als ik maar pff vele malen fitter. En dit samen doen is zo’n leuk vader dochter momentje. Mn fb naam is Andrea Vering en Wauw wat zou ik graag samen met vaders Weeze lopen

 2. ineke 21 maart 2016 at 20:35 - Reply

  lijkt me echt een geweldige ervaring

 3. Nicole 21 maart 2016 at 21:24 - Reply

  Wat een.leuke actie! Het was al ontzettend leuk om alles zo vanaf facebook mee te beleven. De mudmasters vind ik.supervet, maar de editie van Weeze heb ik.helaas nog nooit gedaan. Ik zou hem heel graag willen doen en net als jij anderen willen inspireren en motiveren door de leuke.foto’s en mooie verhalen!

 4. Joyce pots 21 maart 2016 at 23:00 - Reply

  Gisteren mijn 30e verjaardag in de modder gevierd met de strong Viking mud editie helaas moest ik mudmasters laten lopen begin maart maar ik haal het graag in in mei dus ja ik ben voor en niet bang voor modder hoor!! Ik heb je zeker gesupport en vind je filmpje echt te gek hoop zelf ook ooit zo’n run te mogen lopen met go pro

 5. Marjolein Exalto-Boers 22 maart 2016 at 09:50 - Reply

  Ik doe graag mee. Vorig jaar mee gedaan aan de koude voorjaars editie en nu dit jaar in verwachting en bevallen in maart van een mooi meisje. Mijn conditie is nu echt bagger dus ik heb samen met mijn vriendinnen (MCM Runners) plannen gemaakt om mijn conditie weer goed te krijgen. Het zou leuk zijn om MM toe te voegen aan dit lijstje.

 6. ruby Pijpers 20 mei 2016 at 21:19 - Reply

  Leuke actie ik had je toen natuurlijk geliked en gesteund al mijn geld stond op jou en ik wil zeker die tickets zodat we weer kunnen knallen en stormend de baan over . Groetjes Ruby Pijpers

Reageer