verzorging voor de spieren! #weleda

//verzorging voor de spieren! #weleda

verzorging voor de spieren! #weleda

Al vaker hebben jullie posts van mij voorbij gekomen over mijn enthousiasme voor de Arnica Sport lijn van Weleda.

Op mijn instagram pagina bijvoorbeeld, in mijn after-workout-posts dat ik weer aan het smeren ben geweest of mijn vorige blog, waarin ik meer vertel over de aanvulling van deze lijn. Zo is er naast de Arnica Massage Olie en de Arnica Sport Douchegel sinds dit jaar ook een Arnica Sport Bad en Arnica Sport Gel.

Aanstaande zondag loop ik voor Orange Babies de Dam tot Damloop (in training naar de Halve Marathon van Brussel) en geregeld lig ik na een lange duurloop met Arnica Sport Bad te ontspannen in bad. Daarna smeer ik de achterkant van mijn benen in met Arnica  Massageolie waarna ik mij lekker op de bank nestel voor een avondje Netflix of een dutje. Dat vind ik namelijk heerlijk na een lange duurloop. Je voelt de spieren warm worden en ontspannen.

Mocht ik een interval gedaan hebben, of gewoon íets te hard hebben getraind in een week, en de kuitjes lichtelijk beginnen te protesteren, smeer ik mijn kuiten in met Arnica Sport Gel. Deze gel vind ik echt een wondermiddel; wanneer je de gel op je stijve spieren smeert, voel je direct ontspanning.

Als ik ’s ochtends gesport heb en daarna nog wat afspraken/verplichtingen heb, douche ik met Arnica Sport Douchegel, welke zorgt voor wat extra energie.

Ik kijk nu al uit naar mijn badje en smeer-ritueel met de Arnica producten voor zondag wanneer ik thuis kom.

Ik vond nog een inspirerend artikel over hoe je jezelf een sportmassage kunt geven. Zowel voor als na de inspanning. Ik ga dit zondag zeker proberen. Een goede sportmassage helpt mee om overbelasting en blessures te voorkomen (samen met genoeg rust natuurlijk).
Een goede sportmassage is opgedeeld in 2 fases, een vóór en een na de inspanning. Hoe je jezelf een goede sportmassage kunt geven, lees je
hier.Debbie

 #weleda #advertorial

By | 2017-12-20T23:31:50+01:00 september 15th, 2016|Tips|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer