Trainingsweekend Asics Frontrunner-team

//Trainingsweekend Asics Frontrunner-team

Trainingsweekend Asics Frontrunner-team

Inmiddels alweer een week geleden dat wij in Apeldoorn waren met het gehele Asics Frontrunner-team voor ons eerste trainingsweekend.
Ik zeg wel met het hele team, maar er misten helaas 2 toppers wegens privé omstandigheden, waar alle begrip vanuit het team voor was! Teamlid Daniël werd dit weekend vader en hiermee konden wij ons jongste teamlid verwelkomen. Hopelijk mogen wij hem snel in het echt ontmoeten!

IMG_0978

We vertrokken zaterdagmorgen vroeg. Mijn wekker ging om 6.00u waar ik even van schrok, huh, wekker? waarom? ohja! Het weekend weg met de toppers en ik stond direct enthousiast naast mijn bed.
Ik werd door Gaby en haar vriend opgepikt bij de carpool langs de snelweg bij Woerden, waar ik heen was gefietst, zodat wij direct door konden naar ontmoetingsplek nr. 2.
We ontmoetten Natalie en Mirthe bij Starbucks De Meern. Na de nodige koffie en andere drankjes gehaald te hebben, stapten Gaby en ik bij de andere meiden in de auto en kon onze weg vervolgen naar Apeldoorn.

Onze thuisbasis was dit weekend het Stay Okay, in Apeldoorn. Prachtige uitvalsbasis om hard te lopen. De  bosrijke omgeving leent hier zich prima voor!
Langzaam druppelde iedereen binnen.

Robert (Lathouwers, teamcaptain van ons team) opende het weekend met een openingspraatje waardoor iedereen nog enthousiaster werd.

schoen

We kregen een interessante presentatie over het ontstaan van Asics van niemand minder dan de Asics Frontrunner ‘Big Boss’ uit Duitsland Erik Jan. Ook gingen een aantal schoenen de zaal rond en werd de ontwikkeling van de Asics schoen door de jaren heen gepresenteerd. Wist jij dat de eerste Asics schoen een basketbalschoen was?
Ik wil je uitnodigen deze mooie film over het ontstaan van Asics te bekijken.

We kregen een toepasbare presentatie over het gebruik en de kracht van social media (Ilse Witjes, Mind Your Social Business).
Wat wil je bereiken met je account en wat wil je uitstralen? Wat doet het algoritme en hoe kun je deze omzeilen? Hoe maak je een goede foto en hoe zorg je dat deze door zoveel mogelijk mensen word gezien?

i-tzXN6m6-M

IMG_0704

Er was een Instagram-competitie opgezet, waarbij iedereen 10 minuten kreeg om de mooiste (hardloop) foto van zichzelf te creeëren. Filters waren toegestaan, wat, werden zelf aangemoedigd.
Iedereen had hartstikke zijn best gedaan, maar er mochten er maar 3 winnen. De winnaars werden ‘ge-repost’ door de officiële Asics Frontrunner Instagram account (volg jij deze al?).

IMG_0706

IMG_0668

Daarna mochten we genieten van een heerlijke lunch en stond Imo van Runner’s World ons daarna op te wachten voor een leuke ‘quiz’. We kregen elke keer 2 covers van het blad te zien en wij moest raden welke cover het het beste deed en dus het meeste verkocht werd.
Ook kregen wij tips en tricks waar een goede cover aan hoort te voldoen.
En daarna kwamen Danny en Imo met wel een heel gaaf kado!! We kregen allemaal onze eigen Runner’s World Magazine cover! Hoe tof! Ik ben hier zo wijs mee. Iedereen stond helemaal te glunderen, en terecht, het waren allemaal prachtige plaatjes!!

i-2Ns9SmZ-XL i-jJZNbmf-M

Vervolgens konden we alle verkregen informatie en het binnen zitten er even lekker afrennen met een loop door de prachtige omgeving en kregen wij een loopclinic van Robert en Dennis.
Ik deed op de achtergrond een beetje mee (vanwege mijn overbelaste voet na de Marathon), maar gelukkig was ik niet de enige die niet vol-gas meedeed, er waren meer mensen met blessures en/of die net een Marathon of zelfs 60 km gelopen hadden die week! Stelletje toppers bij elkaar hier!

IMG_0686

Na de clinc konden we de kamers even op.
Ik was ingedeeld met Mirthe, Irene en Erlinde. Super gezellig!! Lekker kneuterig met stapelbedden en back to basic. Zorgde voor een lekkere losse sfeer. De kamers waren van alle gemakken voorzien, wastafel in de kamer, grote ramen, eigen badkamer en apart toilet.

IMG_0691 IMG_0664

Bij het avondeten werd er volop gekletst en begon de gezellige sfeer van de avond al rustig op gang te komen.
Na het eten stond er namelijk een ‘pub-quiz’ gepland en daar stonden ‘mermaid Petra’ en ‘badmeester Dennis’ ons op te wachten.
Een geweldig gezellige avond volgde met een muziekquiz, hints, de competitie zat er lekker in.
Het was zó gezellig dat ik pas om 3.00 in bed lag.

i-2Ns9SmZ-XL

…..en daar ging de wekker weer om 6.00. Oef. Ik ga er niet om liegen. Ik had een kater.
De pittige tijd met verhuizen en Marathontrainingen hakte er even in, ik had al zolang geen drankje meer op.
Maar! ’s Avonds een vent, ’s ochtends een vent, ik ging er uit en in ieder geval mee mijn teamgenoten naar de volgende run brengen. Ik wist dat ik niet mee kon rennen (ze gingen 12 kilometer door het bos), maar ik wilde wel in het kader van ‘teamspirit’ mee.
Jammer dat ik deze run over heb moeten slaan, want ze gingen door een prachtige omgeving een ‘wildrun’ doen waarbij ze prachtige wilde dieren gespot hebben.

Na de run stond er een presentatie op het programma over het graansoort Teff, ideale sportvoeding, omdat deze bestaat  uit veel langzame verteerbare koolhydraten (Lars Buckow van Teffsinside ).
Hier ga ik jullie later meer over vertellen door middel van een los artikel.

wipe wipe2

Eindelijk was het tijd voor de verrassingsactiviteit! Wipe-out!!!
Helaas was ik niet in staat om mee te doen, maar ik heb van de teamgenootjes die wel meededen ontzettend leuke verhalen gehoord en foto’s gezien! Volgende keer doe ik mee!! Ik houd er van.

Het hele weekend is vastgelegd door Andy Astfalck (foto’s) en Runner’s World (video).
De video van het weekend van Runner’s World vind je hier (must see!).

Andy schoot nog mooie portretfoto’s van ons allemaal. Vind dat altijd erg onwennig als iedereen mee staat te kijken, maar ben tevreden met het resultaat!

i-WhKQxjt-XL

En zo kwam dit geweldige weekend tot een einde. Lieve Hedwig heeft mij thuisgebracht (zeg lekker weer dank je wel!!).

Dankbaar dat ik dit weekend heb mee mogen maken en iedereen beter heb leren kennen!
Op naar meer toffe events!


Debbie

By | 2017-12-20T23:31:29+01:00 april 29th, 2017|More than running|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer