THOSE WHO DON’T JUMP WILL NEVER FLY – 2017#29

/, Trainingsverslag/THOSE WHO DON’T JUMP WILL NEVER FLY – 2017#29

THOSE WHO DON’T JUMP WILL NEVER FLY – 2017#29

Dit was een duidelijk een week waarin ik mijzelf weer lekker uitdaagde. Ik liep voor mijn doen niet heel veel hard, maar andere sporten compenseerden dat prima.
Zo deed ik voor het eerst aan Free Running, wat ik echt heel gaaf vond en kanode ik een groot stuk over de Amblève in de Belgische Ardennen.


Deze week liep ik 9 kilometer hard. 
En fietste ik 15 kilometer.
Ik deed een uur FreeRunning en ik kanode 2 uur.


IMG_5349

Dinsdag was het een prachtige dag. Ik werkte eerst de ochtend, reed gauw naar huis, rende een kleine 4 kilometer om daarna lekker aan het water te kunnen liggen.

IMG_5616

Donderdag reed ik op mijn mountainbike naar mijn werk, met op de terugweg een klein ommetje. Een totaal van 15 kilometer.
‘s Avonds kreeg ik van o.a. Nederlands Kampioen Thyrone Paas een les FreeRunning, samen met Runner’s World en mijn ASICS Frontrunner maatjes.
Wat was dit GAAF!! Ik voelde mij als een kind in de speeltuin. Een uur lang kon ik mij uitleven, mijzelf uitdagen. Letterlijk en figuurlijk obstakels overwinnen. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik dit deed!
Ik zal snel een apart (foto-) verslag plaatsen van deze avond.

De dagen erna kon ik goed voelen dat ik aan FreeRunning had gedaan. Oeh my, een spierpijn dat ik had!
We zijn afgereisd naar de Ardennen voor een paar daagjes vakantie en ik probeer zaterdag mijn spierpijn er een beetje uit te zwemmen in het buitenbad, het is prachtig weer. Voor de rest houd ik een rustdag.

IMG_5922IMG_5917
Zondag ’s Ochtends liepen we een stukje over en rond ons park en kwamen we in een prachtig bos uit. Mijn hardloophartje begon harder te kloppen, ik ben snel naar het huisje gegaan en heb mijn hardloopkleren aangetrokken.
Ik daagde mijzelf uit voor een 5km trailrunning in het bos. Wat een fijn gevoel van vrijheid gaf dit om door dit prachtige stuk natuur te rennen. Geweldig!
Wel vond ik het nog een beetje eng om ver ‘uit de buurt’ van het park te raken en misschien te verdwalen, dus bleef een beetje in de buurt en rende af en toe een stukje dubbel.

’s Middags was het tijd om te gaan kanoën in de Amblève! Ik had precies hetzelfde stuk met een vriendin gedaan 8 jaar geleden, dus ik wist wel wat ons te wachten stond. Het laatste stuk vond ik toendertijd best pittig. Bij aankomst bij het kanoën werd ons gezegd dat het water laag stond en dat sommige stukken zwaar zou worden. Nou dat hebben we geweten. Ik heb wat afgevloekt (ohoh, sorry andere kanoërs) . Maar al met al was het een leuk avontuur. Ik ben gek op rivieren en het is toch wel een belevenis er in een kano overheen te mogen varen.

By | 2018-04-03T14:51:31+02:00 juli 23rd, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer