Jobe – Sup2tothepeople

//Jobe – Sup2tothepeople

Jobe – Sup2tothepeople

Een maandje geleden kreeg ik van Jobe Watersports de uitnodiging voor een lesje suppen op het strand van Kijkduin.
Of ik zin had in een dagje zon, zee, strand en suppen. Eh, ja!

Ik ben gek op Jobe, zoals jullie weten wakeboard ik graag en is een groot deel van mijn wakeboard uitrusting van Jobe. Vond het daarom extra leuk dat ik uitgenodigd was.

Paul en Micha gingen gezellig mee want het beloofde prachtig weer te worden, konden we daarna nog genieten van het strand en elkaar.

IMG_1489 IMG_1502

Ik was al eens met een vriendin wezen suppen op het strand van Scheveningen, blogje hierover vind je hier. Dat was nog knap lastig om te doen op zee.
Dit keer hadden ze een soort lang & ondiep zwembad opgeblazen waar we een lesje suppen op kregen.

IMG_1457

We werden welkom geheten door een leuk & enthousiast team van Jobe. We kregen een leuke outfit van Jobe (shirtje en short) welke ik natuurlijk direct aandeed.
Ik was er klaar voor.

Ik nam plaats op mijn sup en kreeg wat instructies. Stuk makkelijk als op zee dit. Er stond een flinke tegenwind die mij tegen de zijkant duwde. De terugweg vloog ik echter het water over.

Eerlijk is eerlijk, dat vond ik vorige keer ook al. Het gaat mij niet snel genoeg. Ik ben echt een fan van snelheid, zoals wakeboarden. Het peddelen is ook best een dingetje om onder de knie te krijgen, wel stond ik te kijken hoe goed ik mijn evenwicht kon bewaren dit keer.

IMG_1470 IMG_1472

Ondertussen werden we van heerlijke hapjes en drankjes voorzien. Ik mengelde mij even met de andere influencers.

Er waren een aantal medewerkers van Jobe welke een ‘Jobe Sup2thepeople European West Coast Tour’ gingen doen langs Frankrijk en Portugal. Met 4 meiden in een camper, 5 weken lang touren. En dan bij verschillende plaatsen sup-lesjes geven. Geweldig.
Je kunt ze volgen via dit Facebook-event of volg de hashtag #sup2thepeople op Instagram.

Ik kletste nog even wat na met het Jobe-team en genoot nog een lange middag op het strand. Heerlijke dag, bedankt Jobe!

IMG_1524

WAT IS SUPPEN PRECIES. SUP staat voor Stand Up Paddling. Het is een fijne activiteit die goed voor je lijf, maar ook mind is! Je bent lekker buiten actief bezig met een hoog fun-factor, die niet super moeilijk of uitdagend is, maar waar je wel je core mee traint.
Hartstikke leuk om met vrienden te doen, of alleen voor ontspanning.

Suppen kun je in principe overal doen, dat is het leuke er aan. Het hoeft niet persé op zee. Grachten, meren, het kan overal gedaan worden. Wat nou saaie stadswandeling, je favoriete stad bezoeken kan op een sup.
Er zijn tegenwoordig ook fitness en yoga-sessies te boeken op een sup. Google eens naar de mogelijkheden als het je wat lijkt.

Heb jij het al eens gedaan?


Debbie

 

By | 2017-12-20T23:31:27+01:00 juni 3rd, 2017|More than running|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer