SPEND TIME IN NATURE & RECEIVE MORE THAN YOU SEEK -2017#24

/, Trainingsverslag/SPEND TIME IN NATURE & RECEIVE MORE THAN YOU SEEK -2017#24

SPEND TIME IN NATURE & RECEIVE MORE THAN YOU SEEK -2017#24

En van de ‘herfst’ vallen we zo weer in de zomer. Prachtig weer is het weer!!

Deze week liep ik 21 kilometer en fietste ik 13,5 kilometer.
En is het nog 1 week tot de Midnight Sun Run, Reykjavik.


Maandag breng ik een bezoekje aan de sportmasseur. Ik laat mijn kuiten, bovenbenen, billen én onderkant rug even goed onderhanden nemen. Ik had mevrouw leren kennen tijdens de massages bij de Weteringloop in Kamerik en vond dat ze het zo lekker deed, dat ik beloofde een keer langs te komen. Zo dus vandaag.

IMG_3374

Dinsdag geef ik een hardlooptraining, les 6 alweer met deze groep. Ik besluit mee te fietsen in plaats van te lopen. Ik heb best stramme benen van de massage nog en ik wil de kilometers dát ik loop deze week, spenderen aan mijn eigen trainingen voor volgende week.  Ik heb ook geen zin om met de fiets naar mijn werk te gaan en daarom loop ik even een blokje om tijdens de lunch. Van stilzitten word ik niet blij.

IMG_3456

Woensdagochtend mag ik van mijzelf weer trainen. Ik loop 7km op de hartslag welke ik in Reykjavik wil lopen, 168. Deze hartslag moet ik kunnen hebben tijdens een pace van 5.40. Nu nog 21km achter elkaar vol zien te houden 😉

Donderdag houd ik een rustdag. Voel mij nog te moe om met de fiets naar het werk te gaan, dus loop tijdens de lunch weer mijn blokkie om en na het avondeten maak ik met Paul een flinke wandeling van 40 minuten.

IMG_3653

Vrijdag loop ik in Uddel om mee met een ‘reptielenrun’ over de Veluwe. 15 Kilometer lang genoten en prachtige natuur en dieren onderweg gespot. Wat ik precies allemaal gezien en gedaan heb, lees je in mijn blog over deze ochtend.

Zaterdag zijn we bij het vakantiehuisje. Ik probeer mij zo rustig mogelijk te houden. We gaan ’s avonds wel op de fiets uit eten en even bij Meike en Michel langs, een dorpje verderop. Goed voor zo’n 7,5 km fietsen.

IMG_3730

Zondag was ik van plan om een interval te doen, maar ik voel aan mijn lijf dat het nog even rust wilt van het lopen vandaag. Voor maandag staat er ook de Singelloop op het schema (3km samen met Micha), dus besluit de interval daar aan vast te plakken.
Het was ook hartstikke warm, tegen de 30 graden, dus we hebben lekker het water opgezocht en zijn wezen suppen (goede stabiliteitsoefening trouwens! ik voelde al mijn spieren werken) & ik zwom een extra stukje.

IJsland schiet op, nog 3 nachtjes! ♥

By | 2018-04-03T14:53:22+02:00 juni 18th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer