RunRecap – 2017#11

/, Trainingsverslag/RunRecap – 2017#11

RunRecap – 2017#11

RunRecap november

Net wanneer ik denk dat een maand niet nóg beter en gekker kan, word ik weer verrast.

Ik liep deze maand 64 kilometer. Fietste 100 kilometer. Ik zette 426.000 stappen. 

Valencia

Valencia

November. De maand waarin ik 5 volle dagen op vakantie was in Valencia. Waar mijn ouders ook een paar dagen waren (door een stomme fout nog lang dan verwacht) en ik een PR op de 10 kilometer liep! Mijn raceverslag vind je hier.

Prachtige stad, heerlijk veel zon en leuke herinneringen gemaakt met fijne hardloopvrienden. Waar mijn fiets werd gestolen, ja echt, maar ik gelukkig goed verzekerd was (thank you ANWB doorlopende reisverzekering) en mijn stappenteller zijn pieken behaalde met zo’n 30.000 stappen per dag.

MTB

MTB-tocht

November. De maand waarin ik mijn tweede lange MTB tocht reed. In mei reed ik een 50 kilometer tocht op de weg, maar ik wilde is flink door het bos crossen. En dat deed ik. Ik ging voor een 30 kilometer rit, maar dat werden uiteindelijk 41 kilometers. Ik heb niet een al te nieuwe fiets en stadsbanden, waardoor ik nu, 2 weken later nog steeds last van mijn rug van heb. Oeps.
Dit avontuur resulteerde in een aantal bezoeken bij de fysiotherapeut.
Overigens heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en smaakte de rit zeker naar meer. Mijn verslag van de tocht vind je hier.

trainer 

foto via Pinterest

Een trainert

November. De maand waarin ik voor het eerst een trainer heb! Wesley Schol, fanatiek Triatleet. De neef van de man van een goede vriendin van mij (volg je het nog). We kwamen per toeval met elkaar in gesprek. En zo kwam het ineens dat hij mij is gaan begeleiden naar mijn 2 komende doelen. Leuk was het, dat hij mij direct na het finishen in Valencia appte: jij hebt mij helemaal niet nodig. Geeft mij vertrouwen.
Maar ik heb hem wel nodig, in ieder geval om te kijken hoe diep ik kan gaan. Want ik ben megafit! Die tijden van mij liegen er niet om. Ik ga dit doorhalen.

Zo ben ik deze maand onder begeleiding van Wesley begonnen met het trainen voor mijn sub 2 uur op de Halve Marathon. Of dit uiteindelijk gelukt is hoor je 23 december (mijn trainingen en vorderingen kun je overigens volgen via Instagram @fitfunrun_com).

regen

Van zon naar kou

November. De maand waarin de kou zich aanbiedt in Nederland. En zo liep ik van de zonnige 21 graden in Valencia ineens in de natte koude 6 graden in Nederland. Heeft ook wel weer wat. Zeker. We gaan gewoon door.

Op naar december.

 

 

By | 2018-04-03T14:47:17+02:00 december 2nd, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|1 Reactie

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Eén reactie

  1. Con olislagers 2 december 2017 at 09:29 - Reply

    Ja, mooie maand Debbie, nu nog deze December maand sportief en gezond afsluiten. Hier in de ardennen is het vanochtend – 7 graden met 5-10 cm sneeuw

Reageer