#roadtorotterdam – 7 weken countdown

/, Trainingsverslag/#roadtorotterdam – 7 weken countdown

#roadtorotterdam – 7 weken countdown

Een week waarin ik compleet geleefd werd. Waar zal ik eens beginnen…
Laten we maar gewoon bij maandag beginnen.

1

Er stond voor maandag een 12km op het schema, ik vertrok vroeg in morgen rond 8u. Droge morgen maar aardig wat wind.
Een fijne loop van Harmelen langs Kasteel Haarzuilens en terug, ik maakte een slinger door een nieuw aangelegd park waar ik nog niet doorheen was geweest. Uiteindelijk liep ik 12,5 km.
Na het lopen kreeg ik thuis direct het mega goede nieuws dat ik tot het ASICS Frontrunner Team behoor! Hier gaan jullie nog wel meer van horen dit jaar 😉

Woensdag stond er eigenlijk 6km vogeltjes kijken op het schema, maar ik ben zo (fysiek) druk met verhuizen en afscheidsfeestje(s) van Micha op en na school dat ik het skip. Later deze week maak ik echter de km’s weer in orde.

2

Donderdag is Nederland weer is letterlijk en figuurlijk in rep en roer, er word code geel afgegeven. Er staat een flinke wind, maar er moet gerend worden na het werk. Ik zet daarom mijn wekker extra vroeg, zodat ik wat eerder weg kan. Er staat een 7km intensieve training op het programma, nou dat komt wel goed met die wind, haha. Ik ren zoveel mogelijk door de bebouwde kom en ons plaatselijke bos (zodat ik wat minder last van de wind heb), ik maak er 10km van om de km’s van woensdag te compenseren.

IMG_7617[fusion_builder_container hundred_percent=
Omdat ik volgende week zondag de 20 van Alphen loop, wil ik mijn kilometers in de duurlopen wat opvoeren en loop zaterdag in plaats van 12km, 15km. Er staat nog veel verhuiswerk op de planning voor die dag, dus ik ga weer vroeg mijn bed uit. Ik grijp wat hardloopkleding bij elkaar wat nog rondslingert in het oude huis, kan geen shirt vinden en grinnik even wanneer ik een Popeye shirt van Micha aantrek. Dat gaat voor leuke blikken zorgen.
Even na 7.30u loop ik buiten. Ik geniet van de zonsopkomst.
Het is een fijne temperatuur en alleen even langs de Plas van Woerden heb ik ietsjes last van de koude tegen wind, al met al een heerlijk loopje. Mijn benen vinden de 15km prima bovenop de 10 van donderdag.
Op de terugweg naar huis word ik aangesproken door een kennisje uit Woerden en we lopen samen 4km op. Wel gezellig, want het is een saai lang rechttoe-rechtaan stuk welke we over moeten.

Ik zeg: weer een prima week zo.
Vanuit mijn nieuwe woning met ontzettend snelle internet, zeg ik: NOG 6 WEKEN TE GAAN!!!
Wil je weten hoe het met de verhuizing staat, dan kun je mijn eerste verhuisupdate lezen. Ik zal er deze week nog één plaatsen.


Debbie

Week 8 down, 6 to go.
Kilometers deze week: 37,5km[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2018-04-03T14:57:48+02:00 februari 25th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 40 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 13 jaar. Grote passie voor hardlopen, hiken, wakeboarden en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer