#roadtorotterdam – 1 week countdown

/, Trainingsverslag/#roadtorotterdam – 1 week countdown

#roadtorotterdam – 1 week countdown

Nou daar zitten we dan. De avond voor the big race.
14 weken lang nam ik jullie mee in mijn trainingsweken. En zo ook deze laatste week.
Waarin ik meer rustte, dan dat ik liep. Maar ook dat valt onder training.

Ik kan dus kort zijn. Dinsdag en donderdag liep ik een loopje van 12 minuten per keer. Geen idee waarom zo kort. Maar ik heb 100 dagen lang mijn sportrusten-schema gevolgd, zo ook deze laatste 2 trainingen.

rot
Dinsdag fietste Paul gezellig mee. 12 Minuten lopen is echt letterlijk een blokje om. Dus dat deden wij ook, we gingen letterlijk een blokje om.

Donderdag liep ik zelf nog een blokje om. Ook ging ik op de fiets naar mijn werk. Zo’n 7km heen en 7km terug. Vond het wel lekker om wat extra beweging te krijgen.

Vrijdag zijn we naar Rotterdam gegaan om mijn startnummer vast op te halen. Scheelt stress en tijd voor zondag. We hebben de expo rondgelopen en zijn daarna lekker wezen shoppen en pasta wezen eten bij de Italiaan op de Coolsingel. Fijne sfeer hing er al daar.

Ik kan niet zeggen dat ik zenuwachtig ben. Ik heb er gewoon heel veel zin in.
Ik ben al zo dankbaar dat ik mijn trainingen goed ben doorgekomen en blessurevrij en uitgerust aan de start mag verschijnen.
Af en toe denk ik er wel even aan en dan heb ik wel vlinders, maar ik ben niet nerveus. Ik hoop dat het morgen ook meevalt.

Ik hoop echt dat al mijn harde werken morgen word beloond door die mooie machtige medaille.
Het word warm, dus dat word echt rustig lopen. Veel drinken. Ben ik nu al mee gestart overigens. Ik start om 10.40u en de temperaturen kunnen oplopen tot 19 graden. Tel er nog maar (6-10 geloof ik?) graden bij op als je aan het lopen bent.
Ik ben absoluut geen warm weer loopster. Dus dat word afzien. Maar dat werd het sowieso al.

Het enigste waar ik nieuwsgierig naar ben is het punt vanaf waar ik echt ga afzien. Echt-echt afzien. Zal dat pas bij 30 zijn? Mijn gevoel zegt van wel, niet eerder althans. Misschien is het wel gewoon helemaal vol te houden voor me. Kijk, pijn doen gaat het toch. En ik ben een doorzetter, ik heb veel discipline. Ik heb er zelf voor gekozen. Ik weet alleen niet hóeveel pijn het gaat doen. LOL.

Verbaas mij er trouwens elke keer weer over dat mensen vragen hoe snel ik hem ‘wil’ lopen. Nou 3.30u het liefst haha, maar dat gaat nooit gebeuren. Ik loop er echt wel bijna 5u over. Zeker met die warmte. Maar wat dan nog, dan ben ik alsnog tevreden. Het is mijn eerste Marathon, ik ga genieten en rustig uitlopen.

rot4

Ik heb mijn spullen allemaal al klaargelegd. Het lijkt wel of ik een weekend wegga, maar nee, ik ga een Marathon rennen hihi. Ik heb nog kleding bij me, voor vóór de race, in het startvak. En ik geef Paul een tas mee voor ná de finish met droge kleding en slippertjes etc.

Nou, ik ga mijn laatste stapel pannenkoeken veroveren.

Jullie horen natuurlijk zo snel mogelijk van mij na de race!!

Bedankt voor al jullie support de afgelopen 100 dagen. So appreciated!


Debbie

By | 2018-04-03T14:56:13+02:00 april 8th, 2017|Hardlopen, Trainingsverslag|0 Reacties

About the Author:

Debbie, 39 jaar. Onderneemster, office manager (16 u/w) en moeder van Micha, de leukste zoon van 12 jaar. Grote passie voor hardlopen, wakeboarden, hiken en reizen. Letterlijk en figuurlijk een actief leven.

Reageer